v.l.n.r. achter: Ellemieke, Dana, Mila, Elise, Brechtje, Khee, Lianna en Sara. v.l.n.r. voor: Alissa, Daimy, Esmee, Nicole en Heidi.
v.l.n.r. achter: Ellemieke, Dana, Mila, Elise, Brechtje, Khee, Lianna en Sara. v.l.n.r. voor: Alissa, Daimy, Esmee, Nicole en Heidi. (Foto: aangeleverd)

GTH turnsters behalen mooie resultaten

  Sport

HEILOO / BEVERWIJK -  Zaterdag 24 november was de eerste turnwedstrijd voor GTH.

Als eerste turnden de instappers, zowel Zia (12.25) als Lynn (12.55) lieten een mooie vloeroefening zien. Op sprong liet Lisa twee strakke sprongen zien. Aan brug turnde Mila sterk en scoorde 12.45. De wedstrijd werd afgesloten op balk, Aimée turnde mooi en stabiel. Op de andere baan turnden Khee en Sara een goede wedstrijd. Op balk liet Sara een keurige oefening zien, Khee wist op sprong een 10.65 te scoren voor een goede sprong.

In wedstrijd twee turnden de pupillen 1, zowel Daimy als Alissa lieten op vloer een nette oefening zien en behaalden mooie scores. Ellemieke wist aan brug hoog te scoren met een sterke oefening. Op balk liet Dana een keurige oefening zien. Op baan twee turnden junioren Elise en Lianna, Lianna sprong een strakke half in half uit(10.95) en op balk was Elise stabiel en scoorde hoge punten met een keurige oefening. De meiden van GTH waren goed op dreef, in wedstrijd drie gingen ze er voor. Pupillen 2, Heidi en Nolin, hebben beide een goede wedstrijd geturnd, Heidi scoorde een 13.75 voor haar overslagen op sprong. Nolin wist met een prachtige oefening het hoogst te scoren op balk. Junioren Esmee en Nicole turnden gelijktijdig, Esmee liet een mooie en stralende vloeroefening zien. Nicole scoorde 11.55 voor een goede half in half uit op sprong.

De wedstrijddag werd goed afgesloten, op sprong liet jeugdturnster Yara twee prachtige sprongen zien (13.85). Het volgende toestel was brug, hier was Senne Roos goed bezig en scoorde een hoog cijfer:13.20. De wedstrijd ging verder op balk, Jaline turnde stabiel en scoorde een mooie 12.75. Op vloer sloot Floortje haar wedstrijd sterk af met een keurige oefening (13.90). De senioren turnden gelijktijdig hun wedstrijd. In senior divisie 6 heeft Donna een goede wedstrijd geturnd, onder andere een 11.20 voor sprong. In divisie 4 turnden Mila en Brechtje, Mila scoorde een 10.50 voor een sterke brugoefening. Brechtje wist de hoogste score te behalen op sprong voor een strakke sprong;12.10. De vierde prijs was voor Brechtje, zilver Lynn, Sara, Ellemieke, Elise, Nolin en Floortje en goud voor Yara.

Meer berichten