Melissa Nuhaan, Holistisch Woonadvies & Klankheling Foto: aangeleverde foto.
Melissa Nuhaan, Holistisch Woonadvies & Klankheling Foto: aangeleverde foto. Foto: aangeleverde foto.

Melissa Nuhaan, Holistisch Woonadvies & Klankheling

Bedrijf belicht Bedrijf Belicht

Melissa Nuhaan, Holistisch Woonadvies & Klankheling

Voel je weer welkom in je huis en in jezelf…

Het motto van deze jonge ondernemer is “Alles en iedereen is energie”.

Vanuit een fijn, typisch jaren vijftig woning biedt Melissa holistisch woonadvies aan.

Haar woonadvies is gebaseerd op een mix van interieurstyling en energetische beleving.

De entree en haar praktijkruimte zijn qua kleur en indeling natuurlijk in balans en geven je direct een fijn gevoel. Op zoek naar totale ontspanning van lichaam en geest? Melissa geeft ook klankschaal- en stemvorksessies. “Ik gun het iedereen, dat moment van totale ontspanning.”

Melissa (44) is een levenswijze vrouw. “In mijn nieuwe praktijk neem ik 17 jaar ervaring als huisvestingsadviseur mee. Als Feng Shui consultant en Energetic Soundtouch therapeut ondersteun ik mensen in het creëren van een betere energetische balans tussen lichaam, geest en ziel.”

Holistisch woonadvies

Ervaar je onrust of weinig energie in huis, kantoor of slaapkamer? Of ben je benieuwd hoe energiestromen in huis het beste kunt geleiden om er zelf weer nieuwe energie van te krijgen?

“Een holistisch woonadvies, daarbij kijk ik naar het allesomvattende, ook naar de historie van de kamer of het huis, en ook naar gedachten en overtuigingen van bewoners, naar emoties. Na een huisbezoek ontvangt elke cliënt een uitgebreid holistisch woonadvies met tips over hoe deze met bestaande meubels en accessoires een prettige energie kan laten stromen. Belangrijk daarin is vooral wáár die meubels en andere interieurdetails worden geplaatst. Een metamorfose van uw woning is niet nodig, dit behoort wel tot de mogelijkheden. Na een paar maanden neem ik contact met de cliënt op om het effect van mijn advies te evalueren.”

  • Een basis woonadvies kost € 250, een uitgebreid advies op aanvraag tegen een uurtarief van € 55,00
  • Advies voor particulieren en kleinschalige ondernemers

Klankschaalmassage 

Voor een totale ontspanning van lichaam en geest boek je bij Melissa bijvoorbeeld een klankschaal- of stemvorkmassage;een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. De trillingen van deze instrumenten werken in op je fysieke en energetische lichaam en op emoties en gedachten.

Bij aanvang van elke behandeling word je verrast door de heerlijke geur van de etherische oliën die ze gebruikt, vooraf afgestemd op de cliënt.

“In alles en iedereen stroomt energie. Door invloeden van buitenaf kunnen energiestromen stagneren of uit balans raken. Klankschalen en stemvorken herstellen deze lichaamseigen trillingen en frequenties. Zo kunnen lichamelijke en geestelijke klachten herstellen.”

De ervaring van Melissa is dat een behandeling rustgevend werkt bij concentratie- of slaapproblemen en lichamelijke blokkades.

Klanksessie

Melissa biedt ook klanksessies aan. Daarbij plaatst ze de klankschalen en andere instrumenten niet op het lichaam maar om de client heen. “Niet iedereen vindt direct contact met de klankschalen en stemvorken prettig of kan het om medische redenen niet. Tijdens de klanksessie pas ik de behandeling aan de wensen van de cliënt aan”, geeft Melissa enthousiast aan. Ook na één behandeling ervaren cliënten een totaal ontspannen gevoel.

Voel je welkom! 

Ben jij toe aan een moment van totale ontspanning? Je boekt al een ontspanningssessie vanaf € 55,00 per uur. Een afspraak in de praktijkruimte of bij je thuis maak je eenvoudig via e-mail melissa.nuhaan@gmail.com of telefonisch via 06 30365535.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over holistische woonadviezen of klankheling? Kijk dan op www.melissanuhaan.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant