Café ‘t Voorom is omgetoverd tot een gezellig après-skicafé.
Café ‘t Voorom is omgetoverd tot een gezellig après-skicafé. Foto: Aangeleverd

Kerstbomen voor kinderen

Regio

AKERSLOOT - De kerstbomenverkoop in Akersloot die zaterdag 4 december plaatsvond voor café ‘t Voorom was een doorslaand succes.

“Een kerstboom kopen voor het goede doel geeft mij een warm gevoel en je weet ook precies waar je geld naartoe gaat”, aldus één van de kopers die zich al om 9.00 uur meldde om de mooiste boom uit te zoeken.

De gebroeders Kaandorp van Slikweid BV zijn de initiatiefnemers van ‘een kerstboom voor kinderen’. Broer Bram, net terug van een driedaagse trip naar Kenia waar hij een bezoek bracht aan het kindertehuis waar de opbrengst naartoe gaat, staat onder de partytent de kerstboomadministratie bij te houden onder het genot van een biertje. Broer Bob, neven en vrienden rijden af en aan om de bomen te bezorgen.

In café ‘t Voorom, dat gezellig is omgetoverd tot een heus après-skicafé vloeit de Glühwein rijkelijk. De kerstbomenverkoop voor het goede doel zou zomaar een nieuwe Akersloter traditie kunnen worden want dat het volgend jaar weer gaat gebeuren is zeker, vertelt broer Bob enthousiast met zijn duim omhoog.

En na een dag buffelen keert om 17.00 uur de rust terug op de Kerklaan. Het café sluit zijn deuren en de broers brengen de overgebleven kerstbomen weg. Met een goed gevoel kijken de broers terug op een zeer geslaagde actie.

De bomen gaan hard, dus wees er snel bij! Er zijn nog bomen te bestellen via info@slikweid.nl.. Zet wel even de gewenste lengte erbij zodat er gekeken kan worden of deze er nog is.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant