Irene Schouten en een van de prachtige werken
Irene Schouten en een van de prachtige werken Foto: Jan Kraakman

Bloemendagen Limmen: een kleurrijk spektakel van start

Nieuws

LIMMEN - Vandaag, op zaterdag 20 april 2024, gaan de Bloemendagen van Limmen van start, een jaarlijks terugkerend evenement dat de prachtige bloemenpracht van deze pittoreske gemeenschap viert. Vanaf vandaag tot en met woensdag 24 april kunnen bezoekers genieten van een betoverende reis langs mozaïeken, beunen, straatversieringen, bloemsierkunst en vrije categorieën, allemaal tentoongesteld in de tuinen van Limmen.
Het evenement begint om 10.00 uur, en de route, gemarkeerd met pijlen, is toegankelijk per fiets of auto, en nog beter, helemaal gratis! Voor degenen die deelnemen aan deze bloemenpracht, is er om 16.30 uur een spannend hoogtepunt: de prijsuitreiking in de kantine van de voetbalvereniging Limmen, gelegen aan de Dampegheestlaan 2.
Op zondag 21 april komt het feest in volle gang met een Oldtimer Fair in het park aan de Vuurbaak. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een scala aan activiteiten, waaronder een ijskar, draaimolen, patatkar, gebak, kunst, streekwinkel, planten en zelfs tractoren! Vergeet niet om 12.15 uur aanwezig te zijn voor het toezingen van de prijswinnaars op locatie bij de prikploeg.
Maar dat is nog niet alles wat Limmen te bieden heeft tijdens deze bloemrijke dagen! Naast het hoofdevenement zijn er andere attracties die open zijn voor het publiek, zoals de Hortus Bulborum, Historisch Limmen, en de Corneliuskerk, elk met hun eigen unieke charme.
Voor de liefhebbers van kunst en muziek is er op zondag 21 april een speciaal evenement georganiseerd door het gemengd koor De Vredeburgers. Van 11.00 tot 18.00 uur kunnen bezoekers genieten van live muziek en een kunstmarkt met lokale kunstenaars, allemaal te vinden naast de Hortus Bulborum aan de Zuidkerkenlaan 23a.
En voor de muziekliefhebbers onder ons is er op zaterdag en zondag ook een platenbeurs (elpees en singeltjes) in “Ons Huis” aan de Zuidkerkenlaan 23.
Kortom, de Bloemendagen van Limmen beloven een kleurrijk en levendig evenement te worden, waar bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van de pracht van de lente en de creativiteit van de gemeenschap. Mis het niet!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant