Backum Brass tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in Utrecht.
Backum Brass tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen in Utrecht. Foto: aangeleverd

Backum Brass zoekt enthousiaste muzikanten

Regio

CASTRICUM - Backum Brass is een van de orkesten van Muziekvereniging Emergo uit Castricum. Emergo staat bekend om haar streven naar zo goed mogelijk muziek maken én een goede onderlinge sfeer. Voor zover bekend is Emergo de enige muziekvereniging in Nederland die beschikt over een fanfareorkest, een harmonieorkest én een brassband.

Backum Brass neemt elk jaar deel aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (derde divisie) en hoopt binnenkort tijdens het bondsconcours haar promotie naar de tweede divisie waar te maken. Uiteraard worden er ook veel concerten gegeven in de regio, en er staat een concert in het buitenland in de planning.


Sinds september is Harmen Cnossen dirigent van Backum Brass. Harmen is dirigent geweest bij de bekende Marinierskapel en onder zijn deskundige en enthousiaste leiding werkt de band verder aan het verbeteren van de muzikale vaardigheden.


Om die mooie ambitie te realiseren is Backum Brass nog op zoek naar enkele koperblazers uit de regio. Wil jij bijdragen aan het verder verhogen van het muzikale niveau van de band dan ben je van harte welkom. Maar ook als je jezelf muzikaal verder wilt ontwikkelen is er zeker plek voor jou in de band.


Spreekt het spelen bij Backum Brass jou aan? Stuur dan vrijblijvend een mail met je gegevens naar info@emergo.org, dan wordt er contact met je opgenomen. Wie weet zien en horen we je dan binnenkort bij Emergo en ben je onderdeel van een grote muziekvereniging met veel orkesten en muzikale en gezellige activiteiten.


Zo gauw het weer kan vinden de repetities van Backum Brass plaats op vrijdagavond van 20.00 – 22.30 uur in Theater Koningsduyn in Castricum. Kijk voor meer informatie op www.backumbrass.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant