Middenvelder Thomas van Dijk.
Middenvelder Thomas van Dijk. Foto: Luuk de Jong

De Foresters koploper na 6-1 winst

Sport

HEILOO - De Foresters heeft wekenlang op de tweede plek gestaan maar is nu weer koploper in de 3e klasse zaterdag. Er werd zaterdag 20 april met 6-1 gewonnen van EDO uit Haarlem. Concurrent Stormvogels kwam niet in actie waardoor beide teams nu evenveel wedstrijden hebben gespeeld.

Foresters was tegen EDO zoals zo vaak dit seizoen veel te goed voor de tegenstander. Op het eigen sportpark scoorden ‘de Egels’ er heerlijk op los en werd er uiteindelijk met 6-1 gewonnen. Bij Foresters waren er twee debutanten, zowel Pascal Metselaar als Mats Bolten maakten hun debuut in het eerste. Bolten wist zelfs te scoren tegen EDO.

Door de overwinning is Foresters weer koploper in de 3e klasse zaterdag. Foresters heeft evenveel punten als Stormvogels maar wel een veel beter doelsaldo. De laatste drie wedstrijden van het seizoen zullen voor Foresters voelen als finales want elk punt moet gepakt worden willen ze het kampioenschap binnenhalen.

Zaterdag 4 mei speelt Foresters de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Reiger Boys. De wedstrijd begint om 16.30 uur. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant