Seandra Marosy
Seandra Marosy Foto: aangeleverd

BSO Sportify Kids Heiloo, echt uniek!

Bedrijf belicht Bedrijf Belicht

Het Maalwater 4, 1852 RH Heiloo, 088-2011635/06-21908227.
locatieheiloo@sportifykids.nl
www.sportifykids.nl

Op maandag 9 januari 2023 opent Sportify Kids de deuren van een unieke kinderopvanglocatie in Heiloo, op het terrein van voetbalclub HSV. Sportify Kids is een familiebedrijf dat inmiddels 10 jaar bestaat, gestart door ervaringsdeskundigen Michelle en Merijn aan de bekende keukentafel.

Het aanbod van muziek, creativiteit en sport is groot en Flexibel met een hoofdletter ‘F’. Samen met de kinderen wordt invulling gegeven aan de dagelijkse opvang. Voor de groep staan enthousiaste, gediplomeerde pedagogische medewerkers en sportleraren die elk op hun vakgebied meedragen aan de ontwikkeling van het kind. Dat betekent professionele voorschoolse én buitenschoolse kinderopvang op maat!

Uniek en Flexibel
De kijk op beweging en ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op deze locatie met een huiselijke, veilige sfeer is werkelijk uniek. Elk kind krijgt bijvoorbeeld een mentor toegewezen. Deze mentor is het vaste aanspreekpunt voor kind en ouders én voor de andere medewerkers.

Er is daarnaast veel aandacht voor de wensen van ouders, het ontzorgen van ouders is de standaard. “Tegenwoordig is er veel behoefte aan flexibele opvang omdat de ‘9 tot 5 baan’ bijna niet meer bestaat, flexwerken is de trend. Sportify Kids biedt daarom ook flexibele voorschoolse opvang aan. ”Aan het woord is Seandra Marosy, sinds kort clustermanager bij het familiebedrijf. Zij is de spil tussen de directie en de assistent leidinggevenden op het groeiende aantal locaties. “Via mij blijft de directie op de hoogte van en betrokken bij alles wat er speelt op de locaties.”

Vier pijlers
Op elke locatie werken professionele pedagogisch medewerkers en sporters. Samen zorgen ze voor een leuke, gezellige en veilige opvang, waarbij de input van de kinderen belangrijk is. Elk kind heeft van nature de drang om zich te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wil Sportify Kids graag stimuleren vanuit vier focuspunten:
Sport, Muziek, Creativiteit, Vrije Tijd

“Na schooltijd zorgen we eerst voor een gezellig rustpunt, we drinken iets en eten samen een gezonde snack. Daarna is het tijd voor leuke activiteiten; voetballen, handballen, een potje hockey, zingen, dansen, knippen en plakken. Er is veel aandacht voor de ‘ik’ van een kind; hoe voelt een kind zich, waar heeft deze behoefte aan”, aldus Seandra. “Kinderen kunnen bij ons helemaal zichzelf zijn. We leren ze om te gaan met winnen en verliezen, met emoties en communicatie en we leren ze om samen te spelen en te delen.

Sportify Kids is vanaf 9 januari 2023 elke maandag tot en met vrijdag geopend van 7:30 (tot 8:30 uur) en na schooltijd tot 18:30 uur. Het vervoer vanaf school naar de opvang is gratis.

Eropuit!
“In de schoolvakanties willen we er eens per week op uit met de kinderen, naar Artis of Nemo bijvoorbeeld. Niets leuker dan samen nieuwe dingen ontdekken. De kinderen worden regelmatig getrakteerd op gave clinics (demonstraties), gegeven door lokale ondernemers en sportverenigingen. Denk daarbij aan een demo capoeira, een dans- of rugbyclinic, keyboard spelen of freerunning.

Open Sportdag
Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan via de website een vrijblijvende rondleiding óf kom naar de Open Sportdag op maandag 17 oktober, in de herfstvakantie. Van 13.00 tot 15.00 uur is de locatie Heiloo aan het Maalwater 4 omgetoverd in Halloween sfeer. Maak kennis met de energieke medewerkers en met wat deze locatie te bieden heeft. Bij regen verplaatst de open dag zich naar sporthal Het Vennewater!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant