Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker. Foto: Liesbeth Oonk

Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH!

Sport

HEILOO - Op zondag 21 april werd de halfjaarlijkse wedstrijd tussen DOS Castricum en GTH Heiloo gehouden. Aan deze wedstrijden deden de jongste selectiedeelnemers van de club mee, namelijk Jans van der Maat, Elise Chivan, Carlijn Klein, Jente Wondaal, Roos van Schagen, Lola Wijker, Liz Wesker, Sophie Lee en Fenna Groen.

De turnsters waren over vier toestellen verdeeld, dus het publiek hoefde zich niet te vervelen. Zo turnde Fenna Groen voor het eerst een salto als afsprong bij brug. Zwaai, zwaai, zwaai…en pats perfect tot stilstand. Roos en Jente turnden overal strakke oefeningen, wat zijn zij gegroeid dit jaar! Sophie maakte het spannend bij sprong door steeds een te lage salto te springen, maar toen het erom ging, zat zij zo hoog dat zij zichzelf verbaasde. We gingen verder met Jans op balk. Als een van de jongste had zij de moedigste handstand op de balk laten zien, helemaal kaarsrecht! Carlijn ging als een speer op vloer, met strakke armen en zette tot slot de altijd enthousiaste Elise op alle toestellen stabiele oefeningen neer. Tot slot kwam natuurlijk de prijsuitreiking! De turnsters waren in verschillende leeftijdsgroepen verdeeld. Dit leidde tot een prachtige zilveren medaille voor Elise (2016), Jente (2015) Roos (2014) en Sophie (2013). De gouden medailles gingen naar Liz (2014) en Fenna (2013). Prachtige resultaten!

Mocht uw dochter (geboren in 2017 of ouder) ook graag bij de selectie trainen, dan kunt u uw dochter inschrijven voor de testdag op zondag 26 mei. Voor meer info, kunt u kijken op de website of mailen naar info@doscastricum.nl. Deze dag is ook open voor niet-leden. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant