Foto: Wout Jager
Heiloo

Opening bowling seizoen voor mensen met een beperking, groots spektakel

  Sport

Zaterdagmiddag stond het Bowling en Party Centrum in Heiloo, helemaal op z'n kop. Niet alleen dat er zo'n kleine 40 deelnemers zich hadden aangemeld maar mede door een groots optreden van Juriaan Singels. Juriaan met z'n vaste crew Lucas Bugter en Maurice van der Poll, wist door z'n leuke en gezellige liedjes in korte tijd vele deelnemers op de bowling vloer te krijgen zodat ze bijna waren vergeten waarvoor ze eigenlijk waren gekomen.

Daarna gingen de deelnemers helemaal los in het Bowlen. Het leek wel of ze allemaal extra getraind hadden want de ene spare volgde de andere strike op. Hoge scores waren het gevolg.

Onder het genot van een glas limonade werd gezamenlijk deze bowling clinic afgerond waarin Arjan en Peter nog werden verrast doordat ze hun welverdiende beker van het afgelopen seizoen, alsnog in ontvangst mochten nemen. Iedere 2 weken zal op zaterdag van 13.00-14.00 uur de banen weer ter beschikking staan voor deze doelgroep. Meer info is hierover te vinden op www.sportraadheiloo.nl

Meer berichten