Afbeelding
Foto: Donald Ettema

Feestelijke jubileumweek Dorcas-winkel Heiloo

Algemeen

HEILOO - Van 6 tot en met 18 september staan de Dorcas-winkels in het teken van het 40-jarig bestaan van Dorcas. Er zijn diverse activiteiten en leuke kortingsacties. 

In Heiloo krijgen vroege vogels die de Dorcas-winkel bezoeken op donderdag 9 september van 8.00 tot 10.00 uur een korting van 40 procent op alle artikelen. Daarnaast krijgt op deze dag iedere 40ste klant een cadeautje uit de winkel aangeboden.

Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat 40 jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. De organisatie heeft 41 kringloopwinkels in heel Nederland die worden gerund door duizenden vrijwilligers.

Nieuwe vrijwilligers gevraagd
De Dorcas-winkel in Heiloo wordt gerund door 60 vrijwilligers. Om de vele werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren nodigen wij nieuwe vrijwilligers uit om eerst eens ‘n kijkje in onze keuken (winkel) te nemen. Zo krijgt u een beeld van de uit te voeren werkzaamheden en van de vrijwilligers waarmee wordt samengewerkt. De winkel, gevestigd aan de Kennemerstraatweg, is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Onze opslag aan de Kapellaan is geopend op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Vele handen maken licht werk, met nieuwe vrijwilligers wordt de druk op de huidige organisatie verlicht en kunnen we nog jaren met onze winkel, opslag en vervoer actief blijven in Heiloo. Wilt u eens ‘n kijkje nemen in onze winkel, kom gerust langs voor een kopje koffie en een praatje. Ons e-mailadres is bestuur-heiloo@dorcas.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant