Jason, Rik en Edwin tijdens de onthulling van het totaalbedrag.
Jason, Rik en Edwin tijdens de onthulling van het totaalbedrag. Foto: Margreeth Anema

Inwoners Heiloo halen flink bedrag op voor ALS

Algemeen

HEILOO- Als u hem ziet lopen in de Albert Heijn in winkelcentrum ‘t Loo dan zou het kunnen zijn dat u denkt: “Waar ken ik die jongen van?” Wij zullen het verklappen: u kent Edwin Reimers van de poster op de emballagezuilen in Albert Heijn ’t Loo, Het Hoekstuk en Ypestein.

Door het emballagebonnetje van lege flessen te doneren zamelden klanten van Albert Heijn namelijk sponsorgeld in voor Edwin Reimers, die op 11 september 2021 met zijn mountainbike de Mont Ventoux gaat beklimmen tijdens de Tour du ALS. “Samen trappen wij ALS de wereld uit”, aldus Edwin.

Geweldig totaalbedrag
Het totaalbedrag van de sponsoractie is inmiddels bekend. Inwoners van Heiloo zamelden maar liefst € 717,30 in. Het ging om kleine bonnen van € 0,25 voor een lege fles spa rood tot bonnen van tientallen euro’s voor een paar kratten bier. “Geweldig! Ik ben hier enorm blij mee en wil iedereen hiervoor hartelijk bedanken”, aldus de sportieve Edwin. Zijn streefbedrag is € 2500 en met behulp van verschillende andere kanalen staat de teller nu op € 2352.

Er kan nog gesponsord worden, dit kan via www.tourduals.nl/actie/edwin-reimers. Hier kunt u ook het totaalbedrag terugvinden dat Edwin heeft opgehaald.

In de Uitkijkpost van woensdag 10 maart leest u meer over Edwin en zijn Tour du ALS.

Tekst: Margreeth Anema

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant