Tijdens de Kunstparade laten meer dan 100 kunstenaars uit Heiloo en omstreken trots hun werk zien.
Tijdens de Kunstparade laten meer dan 100 kunstenaars uit Heiloo en omstreken trots hun werk zien. (Foto: STiP Fotografie)

Hart voor kunst tijdens Kunstparade Heiloo

HEILOO - Van 26 tot en met 28 juni vindt in principe de Kunstparade Heiloo weer plaats. Een jaarlijks evenement, georganiseerd door Stichting Kunst-Zin Heiloo. Ruim 100 kunstenaars uit Heiloo en omstreken laten u deze dagen graag kennismaken met hun werk.

De afgelopen jaren is Heiloo in het laatste weekend van juni ondergedompeld geweest in kunst. Ook dit jaar is weer voor het laatste weekend van juni gekozen. Onder andere kunstschilders, bronsgieters, beeldhouwers, keramisten, edelsmeden, fotografen, collagisten en glaskunstenaars zijn op verschillende locaties in ons mooie dorp te bezoeken. Naast de vaste groepslocaties zoals de Cultuurkoepel, de Witte Kerk, het Kunstplein PCC, de bibliotheek, de Ter Coulsterkerk, het klooster OLVTN, het gemeentehuis, GGZ-De Trog en Rozing Wonen & Dromen zijn er ook kunstenaars op hun eigen ateliers te bezoeken.

Ook kunt u op een aantal locaties genieten van muziek. Diverse muzikanten hebben zich al opgegeven om de Kunstparade muzikaal te omlijsten.

Het thema voor de Kunstparade dit jaar is ‘Hart voor kunst’. Kunst inspireert, kunst vervult, kunst verbindt en soms gaat ons hart zelfs harder kloppen van kunst.

Inschrijven
Bent u zelf kunstenaar en wilt u graag aan de Kunstparade deelnemen, haast u dan want de inschrijftermijn voor dit geweldige evenement sluit op 31 maart aanstaande.

Stichting Kunst-Zin Heiloo doet vooral een oproep aan kunstenaars met een eigen atelier in Heiloo om zich vooral nog in te schrijven. Zo ontstaat een prachtige kunstroute door ons dorp, die bezoekers per fiets of te voet kunnen afleggen.

Het bestuur van Stichting Kunst-Zin Heiloo en alle vrijwilligers hebben er weer enorm veel zin in en kijken ernaar uit om u met een warm hart in juni te verwelkomen.

Meer weten? Ga naar www.kunstparadeheiloo.nl en volg ons op Facebook.

Meer berichten