Afbeelding
Foto: aangeleverd

HSV 1 laat kans op 1ste plaats lopen

Sport Heiloo

HEILOO - HSV 1 weet, ondanks puntverlies van Zouaven, de koppositie niet over te nemen dit weekend. Het speelde met 0-0 gelijk tegen Texel '94.

Uiteindelijk bleek de eerste goal, gescoord door pupil van de week Tijs Leguijt, de enige treffer die er deze middag was te bewonderen op het sportpark van HSV. HSV speelde duidelijk onder zijn niveau en Texel bleek een geduchte tegenstander die voor elke meter vocht. Vooral in de 1ste helft was Texel gedurfd aan het spelen waardoor HSV niet in zijn eigen spel komen. Er ontstonden echter aan beide kanten weinig kansen. In de 2e helft tapte HSV uit een ander vaatje, mede door het wisselen van spelers. De rood/gelen werden sterker, zonder dat dit tot echte mogelijkheden leidde. De eilandbewoners hielden knap stand. Er was zowaar voor de back van HSV, Bryan de Lange, vanaf 4 meter een grote mogelijkheid om een verdwaalde bal uit een corner van Lars de Vré in te schieten, maar door zijn lichaam voor de bal te gooien wist een verdediger van Texel de bal zo te raken dat deze over het doel verdween.

Met de mededeling dat Ahrend Swart tot Man of the Match werd uitgeroepen, kwam een einde aan deze voor HSV teleurstellende wedstrijd. Volgende week gaat HSV 1 echter vol goede moed naar DWS." 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant