Afbeelding
Foto: aangeleverd

Nieuwe stap voor Hans Kok

Algemeen

Verder bouwen aan dezelfde filosofie bij Brasserie in ‘t Groen

Heiloo - Op 1 augustus 2017 namen Hans Kok en Ingrid Kaatee afscheid van restaurant Loocatie en
sloegen een nieuwe weg in.
Na 22 jaar werd het tijd voor een nieuwe stap. Sam Piscaer nam op 1 augustus 2017 restaurant
over van Hans en Ingrid. 
“Bij Brasserie in 't Groen werken we volgens dezelfde filosofie”, vertelt Hans. “Mooie gerechten
maken en goede kwaliteit leveren.” Het ambacht staat centraal in de keuken bij Huub, Anna en Hilco
en alles wordt bereid uit verse ingrediënten uit de buurt. “Daar staan wij voor en daar komen onze
gasten voor terug.” 
Op veler verzoek zullen de specialiteiten van Hans in de maand januari
terugkeren op het menu bij de Brasserie. “Naast ‘SuperTuesday’ op dinsdag houden wij ook de Magic
Monday
in ere.” Voor € 19,95 kunnen klanten genieten van een seizoensgebonden specialiteit op de
maandagavond. Vanaf 11 december starten we met een overheerlijke kaasfondue, in samenwerking
met Kaashuis Tromp.”
Januari staat in het teken van de Toppers van Toen. Op 27 januari serveert Brasserie in ’t Groen het
feestelijke signatuurmenu van Hans, met een mooi wijnarrangement voor € 57,50 per persoon. In de
aanloop naar deze avond staan er steeds culinaire toppers op het menu. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant