Afbeelding

Travel Counsellor Liesbeth van Zelst schuift aan bij Mooij Castricum

Algemeen Heiloo

Heiloo / Castricum Op donderdag 9 november schuift Liesbeth van Zelst, Travel Counsellor, aan bij de 'Aanschuiftafel' in conceptstore MOOIJ Castricum in de Burgemeester Mooijstraat.

Deze tafel staat de komende 2 maanden klaar voor ondernemers met een verhaal, gratis advies of workshop. Bezoekers schuiven gezellig aan, krijgen een kopje koffie of thee met wat lekkers en kunnen ondertussen vragen stellen en advies inwinnen.

Liesbeth neemt u mee op reis… Als zelfstandig reisadviseur legt ze uit hoe zij voor u de perfecte vakantie of zakenreis kan verzorgen. Ook is het deze donderdag nog mogelijk om in te schrijven voor de leuke bus-, dagtocht naar de Kerstmarkt in Aken op 16 december a.s., die zij heeft georganiseerd.

Wie is Liesbeth?
U kent het wel: u zoekt een vakantie of weekend weg en duikt het internet op. Al snel bent u een uur surfen verder, maar nog geen steek wijzer... Zoveel mogelijkheden, wat was ook weer de prijs daar en hoe groot was ook alweer het zwembad, waar kon ik nu dat leuke ponypark vinden voor mijn dochter? Aaaaah! Om gek van te worden. Deze frustratie kan zij u uit handen nemen. Liesbeth: "Laat mij dat zoekwerk doen! U vertelt mij wat u zoekt, geeft daarbij uw budget aan en ik doe u een passend voorstel. 'With us it's personal'. Niet voor niets is dat de subtitel van ons bedrijf. Door de persoonlijke aandacht en aanpak voel ik aan wat u zoekt in een reis en kan u zo de perfecte reis aanbieden". (Kijk voor meer informatie op: www.reisadviesvanlies.nl of www.facebook.com/tcliesbethvanzelst.)

Wat is MOOIJ Castricum?
Bij MOOIJ gaat het om samenwerking. In de winkel kunnen meerdere ondernemers en ontwerpers terecht met hun producten. De ondernemers in MOOIJ vinden dat het in een winkel echter niet altijd alleen hoeft te gaan om producten. Met de MOOIJ Aanschuiftafel willen ze ook ondernemers die geen tastbare producten hebben, een mogelijkheid bieden om te stralen en hun bedrijf en werk te promoten. In november en december zal er elke week een andere ondernemer aan de Aanschuiftafel plaatsnemen.

Ben je ondernemer met een verhaal en mooie dienst en wil je ook deelnemen aan de Aanschuiftafel, neem dan contact op met MOOIJ (mooij@coopshop.nl).

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant