Karina en Maaike
Karina en Maaike Foto: deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl

Oliebollen voor het goede doel

Algemeen Heiloo

Op 31 december bakken Werner en Thea Smakman oliebollen voor het goede doel. Van 9:00 tot 17:00 uur kan iedereen tegen een vrijwillige bijdrage oliebollen komen halen aan De Krommert 42 in Heiloo. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. Met de oliebollenactie zullen de 'meiden met een missie' gesteund worden, twee dames die met de Aple d'Huzes meedoen en daarmee 5000 euro hopen op te halen voor KWF kankerbestrijding. Hoewel groots wordt ingekocht, bestaat er natuurlijk wel een kans dat de oliebollen opraken.

'Opgeven is geen optie' en daarom beklimmen Maaike en Karina op 1 juni de Alpe d'Huzes (Partner KWF kankerbestrijding). Het motto is: Niemand mag meer een dierbare verliezen aan kanker! 'We hebben al te veel mensen zien strijden, we zien op dit moment mensen strijden en helaas hebben we ook mensen de strijd zien verliezen. Wij zetten nu ons beste beentje voor om een stap in de goede richting te zetten,' aldus Werner en Thea Smakman.

Mocht je op de hoogte willen blijven van deze prachtige onderneming: deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/meidenmeteenmissie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief