Afbeelding

Foresters D1, D2 en D3 in Bowling Heiloo Penaltybokaal

Sport Heiloo

Op zondag 13 december was de laatste thuiswedstrijd van het jaar voor het eerste elftal. De D1, D2 en D3 waren aan de beurt om te schieten voor de Bowling Heiloo Penaltybokaal.

Vrijwel alle spelers waren aanwezig. en van de D1 schoten de meesten alles raak. Hierdoor duurde de voorronde zo lang dat uiteindelijk wat kunstgrepen moesten worden toegepast, waardoor de laatste schutters eindigden met schoten van het chocoladebeen. Dan zie je dat tweebenigheid zelfs voor de penalties handig uitkomt.

Door tijdgebrek verliep de voorronde van de D2 en D3 hierdoor chaotisch. Gelukkig was er de coach die er op wees dat het B-veld vrij was, waardoor de voorrondes netjes konden worden afwikkeld.

Voor de D1 stonden in de dagfinale Sven, Ties en Melvin; voor de D2 Stijn en Ruben en de D3 werd vertegenwoordigd door Demi en Fedor. De laatste 4 geplaatsten ontkwamen er overigens ook niet aan om het andere been te moeten gebruiken.

De dagfinale verliep wat soepeler en Casper Sombroek had ditmaal zelf corvee, terwijl hij anders de keepers voor de finale regelt. Het waren uiteindelijk Sven, Ruben en Fedor die zich wisten te kwalificeren voor de grote finaledag op zondag 8 mei volgend jaar.

Door de sponsor werd aan de winnaars weer een uurtje bowlen beschikbaar gesteld. 

Bron: deforesters.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant