Afbeelding

Team Joost wint de Sportquiz Heiloo

Algemeen

HEILOO - Woensdagavond 4 februari was de eerste editie van de Sportquiz Heiloo en de SportRaad was meer dan tevreden met de opkomst.

Op alle schermen in café De Wit waren de vragen te zien. Willem de Haas nam de microfoon in de hand voor de presentatie, Ton Verberne zat achter de knoppen en Peter de Waard en Barry Veldhuizen waren druk bezig met de logistiek en de jurering. Er waren meer dan tien categorieën sportvragen; lokaal, landelijk en internationaal. Genoeg te doen dus voor de teams die er serieus mee aan de slag gingen en tegelijkertijd ook genoten van de lekkere hapjes en nootjes, beschikbaar gesteld en klaargemaakt door Bram van café De Wit.

Team Joost is uiteindelijk met de eer, de wisselbeker en de drank aan de haal gegaan. Daarnaast hebben de vier leden van team Joost (Joost, Arnoud, Bert en Coen) als beloning van Dorssports Heiloo een maand abonnement voor de sportschool ontvangen. Na afloop heeft de organisatie flink geëvalueerd, met de deelnemers en Bram. Daaruit is voortgekomen dat hier zeker een vervolg aan wordt gegeven. In september dit jaar volgt een nieuwe sportquiz.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant