V.l.n.r. Wouter, Paul, Ivo en Camiel.
V.l.n.r. Wouter, Paul, Ivo en Camiel. Foto: aangeleverd

Bedrijf Belicht: De Hypotheekshop Heiloo

Zakelijk Bedrijf Belicht

De Hypotheekshop Heiloo
Kennemerstraatweg 107
1851 BC HEILOO
www.hypotheekshopheiloo.nl
heiloo556@hypotheekshop.nl
085- 2101790

Van de Zuidas naar de Kennemerstraatweg; financieel advies bereikbaar maken

Financiële advieskantoren en banken verdwijnen uit het straatbeeld. De tijd dat een financiële dienstverlener een kantoor opent is voorbij zou je denken. Toch geldt dit niet voor de Hypotheekshop. In juli 2023 opende financieel adviseur Ivo Beernink zijn inmiddels vierde filiaal van de Hypotheekshop in het karakteristieke pand op het hoekje Kennemerstraatweg/Van Aostastraat. Zes dagen per week is het team van Hypotheekshop Heiloo beschikbaar van 09.00 uur ‘s morgens tot 21.00 uur ‘s avonds en op zaterdag heten zij u op afspraak van harte welkom.

“Qua standaard financieel advies is er ongeveer 90% via internet te vinden, die laatste tien procent dat doen wij. Maatwerk dus, want iedere situatie is uniek. Wij streven naar een levenslange relatie met onze klanten en we maken graag het onmogelijke mogelijk. Dat kan natuurlijk alleen als wij onze klanten persoonlijk ontmoeten en leren kennen”, aldus Ivo, geboren en getogen Heilooër en na een aantal jaar Amsterdamse Zuidas blij dat hij eindelijk weer terug is in zijn geliefde dorp.

Onderscheidend vermogen en breed advies
Laat de naam ‘Hypotheekshop’ je trouwens niet verwarren: het is namelijk veel meer dan dat! Naast onafhankelijk hypotheekadvies kunt u terecht bij Ivo en zijn financiële specialisten voor pensioenadvies, verzekeringen en beleggingsadvies waaronder ook bijvoorbeeld vermogensopbouw en beheer valt. De adviseurs van Hypotheekshop Heiloo kan je dus scharen onder de noemer: die échte ouderwetse financieel adviseur die jou een leven lang financieel bijstaat in alle levensfasen. De Hypotheekshop is volledig onafhankelijk en kan dus voor jou het meest geschikte financiële product kiezen bij maar liefst meer dan veertig aanbieders. “Tijdens de intake bespreken wij jouw situatie en hoe jij jouw toekomst ziet. Heb je een kinderwens, wil je een eigen bedrijf starten of heb je dat al, wat wil je met jouw vermogen, wil je ooit jouw overwaarde opnemen om je kinderen te helpen? Neem aan de voorkant tijd om jouw mogelijkheden met ons in kaart te brengen”, benadrukt Ivo.

Dé nieuwbouwspecialist
Naast alle pijlers waarvoor de Hypotheekshop staat hebben zij zich ook gespecialiseerd in nieuwbouw, wat natuurlijk een belangrijk gegeven is in Heiloo en omgeving. De financieel adviseurs van Hypotheekshop Heiloo kennen de projecten en de bijbehorende regels. Ze hebben een nauwe samenwerking met de betreffende makelaars en de ontwikkelaars en hebben maar één doel voor de geïnteresseerden: de financiering snel rondkrijgen zodat er snel gebouwd kan worden. Niemand wil toch jaren wachten op de oplevering van zijn nieuwe woning?

Als je begint aan de zoektocht van jouw droomwoning heeft Ivo voor jou de gouden tip: “Laat een haalbaarheidscertificaat opstellen door ons. Dan weet je namelijk precies hoeveel je kunt lenen en wat voor jou de meest gunstige constructie is. Dit maakt je zoekgebied specifieker en de makelaar en de verkopende partij weten dat de hypotheek niet afgekeurd kan worden op de financiering.”

Handig om te weten 
Zoals een echte financieel adviseur het betaamt loopt Ivo over van de wetenswaardigheden die interessant zijn als jij een hypotheek wilt afsluiten. “Verduurzaming is bijvoorbeeld belangrijk. Sinds 1 januari kan je € 50.000 meer lenen als je een A+++ label hebt. Ook geven aanbieders rentekorting en bij het verduurzamen van een klushuis kan je ook meer lenen”, zo vertelt hij. Meer van deze tips bewaart hij graag voor een persoonlijk gesprek dus maak gauw een afspraak bij Hypotheekshop Heiloo en laat je informeren. “Vaak is er meer mogelijk dan je denkt”, zo sluit Ivo af.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant