Het High Tea Toernooi bij Double Stars belooft een gezellig toernooi te worden voor de softbaldames.
Het High Tea Toernooi bij Double Stars belooft een gezellig toernooi te worden voor de softbaldames. Foto: Karin Kalshoven

Softbaldames Double Stars organiseren High Tea Toernooi

Sport

HEILOO - Op Paasmaandag 1 april as organiseren de Softbal Dames van Double Stars Heiloo het 6e Softbal Hei(loo) Tea Toernooi. Het toernooi om voor de start van onze competitie een middag gezellig te softballen en de spiertjes weer lekker los te maken. De volgende softbal teams zullen hierbij aanwezig zijn: DVH, Vennep Flyers, Thamen, Urbanus en natuurlijk Double Stars. Meerdere van deze teams zijn al eerder op ons toernooi geweest vanwege de gezellige sfeer!

Vanaf 12.00u tot 17.00u worden korte wedstrijdjes van 50 minuten gespeeld. Tussendoor krijgen de deelnemende teams een gesponsorde kleine Hei(loo) Tea aangeboden. Deze Hei(loo) Tea wordt grotendeels gemaakt door de leden en familie van het team zelf, mede mogelijk gemaakt De Vrienden van Double Stars.
Zo wordt de thee gesponsord door De Theeklipper, gevestigd in winkelcentrum ’t Loo en een stukje brownie wordt gesponsord door De Browniehemel. Ook zullen wij deze heerlijke brownies verkopen tijdens het toernooi in onze gezellige kantine. Ook verkopen we gedurende deze dag lootjes voor onze leuke, grappige en gezellige loterij. Deze zal om ca 17.00u plaatsvinden. Prijsjes zijn welkom. Laat het ons weten of kom het brengen naar onze kantine. Op de dag van het toernooi zijn we vanaf 9.30u aanwezig. Of u kunt ons mailen via margrietvanvuure@doublestars.nl of wilmavanvuure@doublestars.nl.

Kom gezellig langs op onze velden om te kijken naar de softbal wedstrijdjes, de gezellige sfeer te proeven en uw geluk te beproeven met een lootje. U vindt Double Stars op Sportpark Het Vennewater. 

De Softbal Dames hebben er zin in! Tot 1 april en dat ik zeker geen grap!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant