Op de foto v.l.n.r. achter: Therese Bielfeldt, Renate van Keulen en Nadine Witte
voor: Manon Klaphake (l) en Patricia Wijker (r)
Op de foto v.l.n.r. achter: Therese Bielfeldt, Renate van Keulen en Nadine Witte voor: Manon Klaphake (l) en Patricia Wijker (r) Foto: aangeleverd

Zonvaart Reizen

29 mei, 08:00 Zakelijk Bedrijf Belicht

Adres: Winkelhof 't Loo 19, 1851 HT Heiloo, telefoon: 0880 - 660 811.
E-mail: heiloo@zonvaart.nl, website: www.zonvaart.nl.

HEILOO - Legio mensen boeken hun reizen tegenwoordig voornamelijk via internet. Toch is het fysieke reisbureau nog altijd niet weg te denken. Voor wie geheel naar eigen wensen, van a tot z geregeld en daarmee zorgeloos op reis wil, is een persoonlijk bezoek aan het reisbureau het devies. Zonvaart Reizen helpt iedereen met het verwezenlijken van alle denkbare vakantiewensen. Op persoonlijke, vakkundige en bevlogen wijze.

De provincie Noord-Holland telt niet minder dan twaalf vestigingen van Zonvaart Reizen. Renate van Keulen, al vele jaren een bekend gezicht van Zonvaart Reizen en sinds een half jaar manager van kantoor Heiloo, zag de reiswereld de afgelopen jaren nogal veranderen. "Met de razendsnelle ontwikkelingen op de digitale snelweg is de wereld voor iedereen aanzienlijk vergroot. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het regelen. Van een korte stedentrip tot compleet verzorgde, wekenlange rondreis met alles erop en eraan."

Unieke reizen
Naast alles wat met behulp van moderne digitale technieken realiseerbaar is, zorgt tevens een andere recente ontwikkeling voor gegarandeerd reisplezier. En wel Zonvaart Destinations, dat direct contact voert met lokale agenten in alle windstreken. "Hiermee kunnen wij de meest unieke reizen samenstellen, volledig naar de wensen van de klant in vrijwel alle uithoeken van de wereld. Was een bepaalde bestemming pakweg vijftien jaar terug onhaalbaar als die niet in een reisgids stond, nu valt werkelijk alles te regelen. Voor ons fijn, maar zeker en vooral voor de klant."

Specialist in cruises
Al zijn de meeste mensen zelf superhandig met internet, komt menigeen er soms zelf toch niet helemaal uit. Een bezoek aan het stenen reisbureau biedt dan uitkomst. Reislustigen van diverse pluimage weten de weg naar Zonvaart Reizen te vinden, zo blijkt. "Mensen van alle leeftijden en met welk budget dan ook komen bij ons binnenlopen om hun reiswensen te bespreken," vervolgt Renate. "Voor de een boeken we een stedentrip dicht bij huis, voor de ander regelen we een complete reis naar de andere kant van de wereld. Bijvoorbeeld een campertrip door Nieuw-Zeeland of iets dergelijks."

Opvallend is de groeiende belangstelling voor cruisereizen, waar niet langer louter vijftigplussers voor kiezen. "Zonvaart Reizen is onlangs uitgeroepen tot Cruise Topagent, wat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in compleet verzorgde cruises. Dat soort all-inclusive vakanties is ook zeer geliefd onder gezinnen. Je stapt aan boord, beleeft dagelijks iets anders en geniet ondertussen van allerlei luxe."

Gerust gevoel
Fijn idee wanneer vakkundige reisspecialisten voor vertrek alles tot in de puntjes regelen, waarmee je als reiziger met een gerust gevoel van huis gaat. Van visa tot benodigde verzekeringen, maar ook autoverhuur en excursies en zelfs zaken als vooraf stoelen reserveren en inchecken; Zonvaart Reizen regelt het. "Ook als er onverhoopt iets speelt als vertraging of problemen met vervoer of accommodatie, dan zijn wij er voor de klant om het zo snel en goed mogelijk op te lossen…"

De hele maand juni ontvangt iemand die een reis boekt bij Zonvaart in Heiloo een stempelkaart voor gratis ijsjes bij ijssalon Di Fiorentina.

Tekst: Arjan Hoogvorst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief