Afbeelding
Foto: aangeleverd

Grootschalige isolatiecampagne van start, Heiloo stelt subsidie beschikbaar

27 mei, 08:00 Zakelijk

HEILOOVanaf maandag 27 mei start isolatieactie.nl een grootschalig isolatiecampagne in de gemeente Heiloo. Naast het voordeel door gezamenlijke inkopen is er vanuit de gemeente Heiloo ook nog eens een subsidie beschikbaar gesteld, waarbij woningeigenaren vijftien procent van de investering terug kunnen krijgen.

Dankzij onze isolatiecampagnes hebben verschillende gemeentes afgelopen jaar al grote stappen weten te maken in het verduurzamen van de gemeente. Ook in Heiloo willen wij door middel van ons grootschalig isolatiecampagne, ondersteunt met een subsidie vanuit de gemeente, woningeigenaren helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Isoleer deze zomer, profiteer direct!

Met alleen het isoleren van uw spouwmuur kunt u al gauw tot wel 20-30% besparen op uw energierekening. Een gezonde investering dus, die u vaak ook nog eens binnen 3 tot 5 jaar heeft terugverdiend. In combinatie met de subsidie vanuit de gemeente een zeer verstandige investering, waarbij u elke winter weer fors zult gaan profiteren! Naast het feit dat u minder betaald voor uw energiekosten, zorgt het isoleren van uw woning ook voor meer wooncomfort. Niet alleen tijdens de koude winter maar ook in de zomer, met spouwmuurisolatie hou je namelijk de warmte in de zomer makkelijker buiten.

Tijdelijk 15% subsidie

De subsidie voor woningisolatie is bedoeld om woningeigenaren te helpen bij het verduurzamen van hun woning. U krijgt maar liefst 15% terug van uw totale investering, met een maximum van € 750,-.

Inmiddels zijn de eerste 1.000 brieven verstuurd richting woningen met een laag energielabel. Mocht u geen brief hebben ontvangen maar wilt u wel meedoen met de isolatiecampagne? Schrijf u dan nu gratis en vrijblijvend in via onze actiepagina: www.isolatieactie.nl . Wilt u liever direct alles weten over de actie? Bel 085 – 743 0255 of stuur een whatsapp berichtje met uw postcode + huisnummer naar 06 – 55 75 78 55.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief