Het team van Salon81
Het team van Salon81 (Foto: aangeleverd)
Bedrijf Belicht

Me-time bij Salon 81: een beleving met alles onder één dak

  Zakelijk

Salon 81 Nails & Beauty
Stationsweg 81
1851 LJ Heiloo
072 582 4960 www.salon81.nl info@salon81.nl
Facebook: salon81
Instagram: salon81heiloo

Salon 81 is dé snoepwinkel op beautygebied voor iedere vrouw in Heiloo en omgeving. In het ruime pand van 150 m2 bieden de nagelstylistes en beautyspecialistes alle beautybehandelingen aan die je maar kunt bedenken. Je kunt er terecht voor je nagels, voor schoonheidsbehandelingen zoals gezichtsbehandelingen en waxbehandelingen, voor medische en cosmetische pedicurebehandelingen en midden in de prachtige salon vind je ook een chique browbar waar je je wenkbrauwen en wimpers prachtig kunt laten stylen.

Na een hartelijke ontvangst bij binnenkomst valt gelijk het rustige, lichte maar ook warme interieur op. "Ons interieur is tot in de puntjes uitgedacht in samenwerking met vakspecialisten; in de vier custommade nageltafels zit bijvoorbeeld een ingenieus afzuigsysteem en de stoelen in de behandelruimtes zijn verwarmd," vertelt Eef Liefting, de drijvende kracht achter Salon 81.

Iedereen blij de deur uit
De professionele nagelstylistes hebben alle kennis in huis op het gebied van mooie nagels. Een walhalla voor dames die aandacht besteden aan hun handen: Shellac, nailart of een spa-manicure waarbij de handen verwend worden met o.a. een massage en een masker, alles kan. Daarna kan je gelijk door naar een van de behandelruimtes zodat een van de beautyspecialistes je eens lekker in de watten kan leggen. Heb je aansluitend een leuk feestje? Neem dan plaats op de hoge krukken voor de spiegel zodat de visagiste je prachtig op kan maken met de make-up van LOOkX. Dit is een voorbeeld van een ultieme verwendag maar uiteraard zijn alle behandelingen ook los te boeken. "Onze kracht is dat iedereen hier blij de deur uitgaat, daar doen wij het voor," aldus Eef, die er met het Salon 81 Team voor zorgt dat het de klant aan niets ontbreekt.

Ook botox- en fillerbehandelingen horen bij het unieke totaalpakket
Salon 81 is een heerlijke plek om even als dames onder elkaar te zijn. Van 'De luizenmoeder' tot de 'bikinilijn', alle onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Een vriendinnengroep die samen een make-up workshop heeft geboekt kletst honderduit bij onder het genot van een cappuccino. De make-up workshops zijn ook individueel te boeken, houd daarvoor de website van Salon 81 in de gaten.

Naast de cosmetische pedicurebehandelingen, zoals de spa-pedicurebehandeling, kunt u bij Salon 81 ook terecht als u een medische indicatie heeft. De medisch pedicure is aangesloten bij ProVoet; dit betekent dat de behandeling vergoed kan worden door de verzekering. Het totaalpakket van Salon 81 is uniek in de regio; Eef bruist van de inspiratie en blijft het pakket uitbreiden. De voetreflexmassage is nieuw op 'het menu' en iedere maand komen er twee cosmetisch artsen in de Salon om botox en fillerbehandelingen uit te voeren. Deze behandelingen kunt u gewoon online boeken via de website van Salon 81, net als alle andere behandelingen.

De volledige lijn make-up en skincare van LOOkX
Uniek is ook dat Salon 81 als enige in de omgeving naast de make-up van LOOkX tevens de gehele lijn van LOOkX skincare voert. "Het is een prachtig merk met heerlijke texturen en het is diervriendelijk, ook dat vind ik belangrijk," aldus Eef. De producten zijn altijd voorradig; op de website kunt u meer lezen over de make-up en de skincare van LOOkX. Het merk wordt bij alle schoonheidsbehandelingen gebruikt, dus op deze manier kunt u het merk vooraf uitproberen en bij de gratis huidanalyse die iedere klant krijgt wordt u goed geadviseerd door uw beautyspecialiste.

Tekst: Margreeth Anema

Meer berichten