Achteraan, van links naar rechts: coach Armand van der Lee, Iris de Wit, Juul Rinsema, Manouk van der Lee, Emma van der Kamp en Esmée du Pont. Op de voorgrond: Lisa van der Lee, Didi Boersen en Britt Bierman. Niet op de foto: Loïs Velzeboer en Maureen Dekker.
Achteraan, van links naar rechts: coach Armand van der Lee, Iris de Wit, Juul Rinsema, Manouk van der Lee, Emma van der Kamp en Esmée du Pont. Op de voorgrond: Lisa van der Lee, Didi Boersen en Britt Bierman. Niet op de foto: Loïs Velzeboer en Maureen Dekker. Foto: aangeleverd

MO17 van AZV Akersloot voorjaarskampioen

Sport

AKERSLOOT - Het zaalvoetbalteam MO17 van AZV Akersloot is voorjaarskampioen geworden. Dit team is een mooie mix van getalenteerde meiden uit Akersloot, Castricum en Heiloo. 

In het najaar was het team al dichtbij de titel, maar door corona ging de kampioenswedstrijd tegen Team Alkmaar/ Sportstars niet door. In de voorjaarscompetitie was het wél raak en liet AZV MO17 gerenommeerde zaalvoetbalverenigingen als Hovocubo, Zeemacht en Team Alkmaar/ Sportstars ruim achter zich. Een groot compliment voor deze toppers!  

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant