Foto: Ramon Vader

Johan van Dorsten wint DVW bokaal 2019

  Sport

HEILOO -  Afgelopen donderdag werd de laatste van de in totaal vier jeugdviswedstrijden, gevist. De opkomst was wederom overweldigend: 25 kinderen stonden te popelen om te beginnen.
Na een uur kon de balans opgemaakt worden. Er bleek al gauw dat er maar één deelnemer wel heel goed had gevist. Maar liefst negentien vissen wist de 13-jarige Johan op de kant te krijgen. Goed voor de dagoverwinning! Omdat dit de laatste wedstrijd betrof werd ook de wisselbeker weer uitgereikt, ook deze mocht ook Johan in ontvangst nemen.

Na vier wedstrijden waarin Johan o.a. twee keer eerste werd met totaal 38 gevangen vissen, was dit een verdiende overwinning. Wethouder Obdam had de eer om Johan de beker te overhandigen. Joy Nanne werd tweede en Mats Zonneveld werd derde. 

Een dikke pluim richting de organisatie van de visvereniging DVW Heiloo!  Een record aantal kinderen, mooie vangsten, elke keer weer een prachtige prijzentafel, snoep en drinken tijdens de wedstrijd en als klap op de vuurpijl nog een heerlijke ijsbon van Di Fiorentina. En dat allemaal voor niks.

Ook leuk om te weten, aanstaande donderdag 18 juli organiseert Handy Fish nog een extra wedstrijd voor de jeugd tot 14 jaar. Deze wordt gevist in de Karremel, Heiloo. 18:20 uur aanwezig.

Meer berichten