Prijswinnaars Jeugd Clubkampioenschap 2018 Jeugd,  vlnr Achter: Jari, Okke en Sanne (clubkampioen) , vlnr Voor: Roos, Christian en Jort.
Prijswinnaars Jeugd Clubkampioenschap 2018 Jeugd, vlnr Achter: Jari, Okke en Sanne (clubkampioen) , vlnr Voor: Roos, Christian en Jort.
Limmen

Sanne Briefjes prolongeert titel succesvol

  Sport

Afgelopen vrijdag, 15 juni, stond er een belangrijk tafeltennisevenement op het programma. De jeugd speelde om de titel "clubkampioen jeugd 2018". Grote uitdaagster was Sanne Briefjes die de afgelopen drie edities met de hoofdprijs naar huis ging. Het beloofde een mooi affiche te worden aangezien alle spelers van het eerste jeugdteam acte de préséance gaven. Deze jongens waren onlangs kampioen geworden en spelen komend in de hoogste regionale competitie (1ste klasse). De poulefase bepaalde de indeling van de A-poule en B-poule. In de B-poule behaalde Jort Rommel (3de), Christian Endel (2de) en Roos Briefjes (1ste) een mooie prijs. In de A-poule waren er opvallende prestaties te noemen van Ward Beentjes, Levi Legdeur, Stan van Baarsen en Tibbe Sokaroski. Uiteindelijk ging de eindstrijd tussen Okke Bos en Sanne Briefjes. Het was Sanne die aan het langste eind trok en haar titel succesvol prolongeerde. De derde plaats ging na Jari Legdeur.  Alle deelnemers en de ouders bedankt voor de geweldige sfeer en aanwezigheid. Als het je leuk lijkt om mee te doen bij een jeugdevenement kan dit natuurlijk door komende vrijdag (22 juni) mee te doen met het 'officieuze' vlaaientoernooi (vriendje of ouder mee voor de dubbel). Iedereen kan van 18:30 tot 20:00 uur meedoen voor het winnen van vlaaien. 

Tekst: Marcel Briefjes.

Meer berichten