Maaike Mensing, Ingrid Groen en Cas Bennink.
Maaike Mensing, Ingrid Groen en Cas Bennink. (Aangeleverde foto)
Heiloo

Uitstekend resultaat Sports4all Bowling Heiloo op NH-kampioenschap

  Sport

HEILOO - Het individuele Noord-Hollands kampioenschap Bowlen voor mensen met een beperking werd afgelopen zaterdag gehouden in 'de Waerd Bowling' in Heerhugowaard. Naast Sports4all Bowling Heiloo hadden deelnemers van nog vijf andere verenigingen uit Noord-Holland zich aangemeld.

Bij elkaar deden 85 deelnemers mee aan dit kampioenschap. Er werden drie games in vier categorieën gebowld; twee met bumpers en twee zonder bumpers. Deze categorieën werden nog onderverdeeld in onder en boven de 85 punten gemiddeld. De deelnemers van Sports4all Bowling Heiloo scoorden in de categorie met bumper onder de 85 punten buitengewoon goed, met als resultaat dat het hele ereschavot door Heiilooër deelnemers werd ingenomen.

1: Ingrid Groen, 2: Cas Bennink en 3: Maaike Mensing. Ingrid Groen wist de meeste punten van alle deelnemers te behalen. In de categorie zonder bumper onder de 85 punten werd een derde plaats behaald door Salo Delden. Al met al weer een zeer geslaagd, gezellig en goed georganiseerd kampioenschap. De deelnemers en de begeleiders kunnen terugkijken op een lange maar fantastische dag.

Meer berichten