Foto: aangeleverd
10 vragen aan...

Tien vragen aan... Dennis Janse

  Human Interest

1. Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren in het ziekenhuis in Alkmaar, en ging al vrij snel terug naar Ypestein in Heiloo en daar ben ik tot op heden nog niet weg gegaan.

2. Wat wilde je worden als kind?
Wat wilde ik niet worden als kind, ik vind zoveel dingen interessant en leuk om te proberen. Maar in de 2e van de middelbare school dacht ik het te weten en dat was architect. Van jongs af was ik al aan het ontwerpen.

3. Wie zou je voor een dag willen zijn?
Ik zou wel een dag willen ruilen met een bekende dj (bijvoorbeeld Martin Garrix). Ben wel nieuwsgierig hoe zo'n dag gaat en hoe het voelt om duizenden mensen voor je te zien feesten.

4. Wat is jouw passie?
Mijn werk is mijn passie, ik vind het prachtig om een meubel of interieur voor iemand te ontwerpen en te bedenken. En daarna alles realiseren en zien dat het ook wordt zoals het bedacht is.

5. Welk maatschappelijk probleem raakt je?
Ik vind het moeilijk dat het zo lastig is voor starters om een huis te kopen. Ik zit namelijk zelf ook met dit probleem.

6. Wat is voor jou de mooiste plek van Heiloo?
Er zijn heel veel mooie plekken in Heiloo maar waar ik het liefst kom is Café de Wit, waar ik bijna elke donderdag gezellig een drankje doe met vrienden.

7. Wat is jouw zwakte?
Ik kan heel slecht nee zeggen, het liefst wil ik overal bij zijn en niks missen, iedereen helpen en elke klus aannemen en er iets moois van maken.

8. Wat is voor jou geluk?
Geluk is voor mij mijn vrienden en familie, als we gezellig met zijn allen bij elkaar zijn ben ik gelukkig!

9. Wat zoek je op reis?
Op reis zoek ik zon, zee, strand, terrasjes en een beetje avontuur! Maar ik ben ook gek op de sneeuw en après-ski.

10. De persoonlijke vraag van Janneke Bellekom: "Is het lastig om je eigen onderneming te starten in een dorp als Heiloo, waar al zoveel gedaan wordt?"
Dit was voor mij eigenlijk niet lastig, ik had besloten om voor mezelf te beginnen en ben dat gaan doen zonder me er heel goed in te verdiepen of een ondernemingsplan te schrijven. Het begon met kleine klusjes voor bekenden, maar ik kreeg al snel via mond op mond reclame wat grotere klussen.

Ik geef de vragen door aan Yvonne Welagen. Mijn vraag aan Yvonne is:
"Wat zou er op het gebied aan eerste hulp in Heiloo nog verbeterd kunnen worden?"

Meer berichten