De bal moet de auto in, lijkt makkelijker dan het is.
De bal moet de auto in, lijkt makkelijker dan het is. (Foto: STiP Fotografie)

Ci Vediamo voetgolftoernooi al zes jaar een groot succes

  Human Interest

HEILOO - Zaterdag werd het zesde Ci Vediamo voetgolftoernooi gehouden. Het parcours voor deze editie was ten opzichte van voorgaande jaren gewijzigd. Deze editie vond plaats in en om Het Maalwater.

Op drie plaatsen, de sleeheuvel in Het Maalwater, het kermisterrein en bij voetbalvereniging HSV, werd exact om 12.30 uur het startsein gegeven. Het parcours bestond uit  23 holes, waaronder 6 loop- en eetholes. De loopholes lagen tussen de locaties in zodat, tijdens de wandeling van de ene naar de andere locatie, de 220 deelnemers onderweg ook nog een 'balletje konden trappen'. Voor wie een hapje wilde eten waren op de verschillende locaties de zogenaamde eetholes in het leven geroepen. Nog altijd is het voetgolftoernooi erg in trek. Stefan Beers van Stichting Kees: "Ook nu weer, na 6 jaar, hebben we weer teams teleur moeten stellen omdat we zoveel inschrijvingen hadden. Maar vol is vol." Dankbaar is Stefan ook. "Vele vrijwilligers zetten zich al jaren in om het voetgolftoernooi tot een succes te maken, zonder hun geen voetgolftoernooi. Maar ook de samenwerking met HSV is geweldig, vanavond is het daar weer groot feest."

Alle baten van het evenement werden bijeen gebracht door deelnemers, sponsoren en hoofdsponsor ijsmakerij Ci Vediamo. Ook de Zware Hufters reikten dit jaar weer een cheque uit aan Stichting Kees. Tijdens de feestavond bij HSV, met livemuziek van 3 dj's en een zanger, overhandigden de Zware Hufters een cheque van € 2.500,00. In totaal is zaterdag een bedrag van € 8.500,00 bijeen gebracht.

Bent u benieuwd naar de prijswinnaars? Zij staan op de website van Stichting Kees: www.stichtingkees.nl

Tekst: Yvonne van Stiphout

Meer berichten