Limmen

Succesvolle inschrijfavond voor motorweekend 9 en 10 juni

  Human Interest

LIMMEN - Motorclub De Zuchtende Man organiseerde op vrijdag 2 maart een inschrijfavond voor het volgende motorweekend op 9 en 10 juni.

De inschrijfavond was een succes. Iets rustiger dan verwacht, maar dat mocht de pret niet drukken. De film van het laatste motorweekend maakte veel los bij de aanwezigen. Het enthousiasme om weer te gaan rijden steeg met de minuut. Wil je ook mee? Bezoek dan onze facebookpagina 'De Zuchtende Man' . Daar staat een link waarmee je jezelf kan aanmelden.

Hoe ziet het weekend eruit? 
Op zaterdagochtend vertrekken we voor een geweldige toer naar Appelscha.  Gelegen in Friesland tegen Drenthe aan. Onderweg zal het aan niets ontbreken. Maar ook op de locatie waar we overnachten is alles geregeld. Een natje, een droogje, een maaltijd en natuurlijk op zondagochtend een ontbijt. Op tijd stappen we weer op de motor en zullen een prachtige toer maken terug naar Limmen. Natuurlijk weer met onderweg een lunch en andere stops om de benen te strekken.Na aankomst in Limmen brengt een ieder zijn spullen naar huis en frist zich lekker op. Bij Café Bar de Lantaarn zullen we dan genieten van een geweldig buffet. Daarmee zullen we het weekend afsluiten. Natuurlijk wil je dit alles niet missen. We hebben nog plaats dus zorg dat je er bij bent. 

Motorgroet, De Zuchtende Man

Meer berichten