Afbeelding

Sinterklaassurpriseshow in Overkerck!

Human Interest Heiloo

Sint zit inmiddels natuurlijk alweer heerlijk in Spanje. Dit vond de redactie echter nog een laatste leuk Sinterklaasbericht, dat maar weer eens laat zien dat niet alleen jong, maar ook oud van Sinterklaas geniet! Het bericht komt van de Viva! Zorggroep.

Afgelopen zondag 4 december was de sinterklaassurpriseshow met de muzikale omlijsting van het geweldige Pietenorkest Taai-Taai! Het werd een prachtige show met heel veel wensen welke in vervulling zijn gegaan, mogelijk gemaakt door De Gouden Dagen en Het Nationaal Ouderenfonds. Zo mag een mijnheer naar de operette, een mevrouw mag winkelen, en er was zelfs een hartenwens om mee te gaan met een luchtballon welke ook doorgang gaat vinden! Veel bewoners wilden graag naar buiten op de duofiets of een wandeling maken, dit gaat Het Uitbureau zelf waarmaken met behulp van vrijwilligers.

Een aantal cliënten wilden een harinkje eten dus kwam er een viskar met heerlijke haringen, dat was smullen! Er kwam zelfs een zangeres een liedje zingen van Eric Clapton, omdat iemand daar groot fan van was! Vele wensen groot en klein zijn vervuld en wat een blije gezichten. Onze dank gaat uit naar onze huissponsor 'Vrienden van Overkerck en De Loet' voor de prachtige kalender en natuurlijk naar onze TOPvrijwilligers die wij niet hadden kunnen missen voor deze geslaagde middag!

Lijkt het u ook leuk om als vrijwilliger bij deze activiteiten mee te werken? Kijk dan op de website van ViVa! La Vie, of mail naar vrijwilligers@vivazorggroep.nl .

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief