Foto: Aangeleverde foto.

Halloween in Heiloo is nog niet voorbij

  Cultuur

HEILOO - Halloween is een opkomende trend, die ook Heiloo niet is ontgaan. Zo kon je afgelopen weekend in 't Loo pompoenen uithollen of rondjes rijden in een heuse Halloween trein. Ook kon je zaterdag genieten van Scary Cocktails bij De Kamer. Ondanks dat Halloween al geweest is, zijn de feesten nog niet afgelopen. Nog geen plannen vandaag of morgen? Lees dan even verder. 

BRUNOGEBOUW, 2 november (vanavond)
Vanavond Halloweennight in het Brunogebouw (voormalig BukBuk)! De dresscode is Halloween... Iedereen van 12 t/m 16 jaar is welkom! Kaarten via www.jongerenwerkheiloo.nl (€3,-) of aan de deur (€5,-). Het feestje duurt van 20:00 uur tot 00:00 uur. 

CAFE DE WIT, 2 november (vanavond)
Trick or treat?! Op 2 november doen we ipv een Gin Tonic night een speciale editie in het teken van Halloween! Verwacht dat het cafe wordt omgetoverd tot een spookhuis met Halloween drankjes zoals The Haunted House, The Zombie of Trick or treat?! Achter de draaitafel staan Jelle V & The Lions in the Wild! Wie komt er lekker creepen? Het feestje duurt van 22:00 uur tot 02:30 uur. 

CAFÉ BLONDES, zaterdagavond 3 november
Pak allemaal maar je engste en meest sexy kostuum uit de kast, want het is tijd voor Halloween! Zaterdag 3 november word Blondes omgetoverd tot een waar spookhuis. Op dit spektakel mogen de shots natuurlijk niet missen. Er loopt een speciale verpleegster met haar doktersspuiten rond deze avond, als je haar tegenkomt hoef je alleen je mond open te doen en misschien heb je geluk... Ook is een kostuumcontest. Dus trek alles uit de kast! 'We hopen veel bloed te zien maar jullie stiekem ook!' is te lezen op het Facebookevent. Leeftijd 18+. Het feestje duurt van 21:00 uur tot 03:00 uur.

Meer berichten