Bianca Mosch.
Bianca Mosch. Foto: Yvonne ten Bruggencate

Studio Mosgroen

Algemeen Bedrijf Belicht

Studio Mosgroen
Westerweg 340 Heiloo
Website www.studiomosgroen.nl
Bianca Mosch
Mobiel 06 46177344
E-mail bianca@studiomosgroen.nl

Bianca Mosch van Studio Mosgroen aan het woord: “De tuin voelt prettig als een warme jas….”

Vroeger werkte Bianca al heel enthousiast met haar opa in de tuin, groene vingers heeft zij wel. Tijdenlang heeft ze de behoefte om met ‘groen’ iets te doen weggestopt, maar toen zij met man en twee kinderen in 2017 in Heiloo ging verhuizen naar de Westerweg 340 waar nog geen tuin was, heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en haar studio gestart. Zij ontwerpt particuliere tuinen, bedrijfstuinen, openbare plekken, stadstuinen en nog veel meer groene projecten. Daarnaast geeft zij workshops voor het zelf ontwerpen van je eigen tuin onder het motto ‘De wereld is mooier als het groen is’. Elk tuintje, elk balkonnetje kan bijdragen aan het verbeteren van de natuur. Werk met de natuur, niet ertegen, dat staat bij Studio Mosgroen hoog in het vaandel. 

Hoe pakt Bianca het aan? Ze komt het liefst bij je thuis om alles goed af te stemmen. Aan de hand van heel veel vragen wil zij inschatten hoe de tuin eruit moet gaan zien, dat is het intakegesprek. Daarbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant, de ligging van het huis, zij wil echt alles weten. Daarna maakt Bianca een eerste ontwerp, dat wordt besproken, de puntjes op de i, en dan volgt het definitieve ontwerp, een volledig op maat gemaakt plan. Ook wordt advies gegeven welke hovenier het tuinontwerp het beste kan uitvoeren. 

Bianca is supertrots als de mensen blij zijn met haar ontwerp. Want het is niet zomaar wat, er komt heel veel bij kijken om een goed tuinontwerp te maken. Je kunt het beter meteen goed aanpakken dan achteraf allerlei dure fouten te herstellen zoals planten op een verkeerde bodem, slechte afwatering, bomen te dicht op de erfgrens en noem maar op. En daarom moet je bij Studio Mosgroen zijn, zo simpel is dat! Bianca zorgt voor een mooie groene plek die duurzaam is, luxe is en prettig voelt als een warme jas en waar de mensen gelukkig zijn op hun eigen plekkie. De visie van Studio Mosgroen is daarbij dat je vooral out of the box moet denken om tot mooie en verrassende oplossingen te komen. De ‘geest van de plek’ is hierbij allesbepalend, aldus Bianca. Dat zij dit uitstekend kan, blijkt uit het bereiken van de volgende ronde van een tuinontwerpwedstrijd van RTL4, hoe leuk is dat!

Wilt u weten wat Studio Mosgroen voor u kan betekenen, neem dan contact op met Bianca via haar website of via Instagram en bespreek aan de keukentafel uw ideeën en wensen. En wie weet heeft u dan straks ook uw tuin die prettig voelt als een warme jas.

Tekst Nico Bakker

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant