Wat hebben deze meiden het goed gedaan!
Wat hebben deze meiden het goed gedaan! Foto: Leontine Warmer

GTH trampolinespringsters naar NK teams

Algemeen

HEILOO - zaterdag kwamen de trampolinespringsters van GTH in actie tijdens de tweede teamwedstrijd, tevens streden zij ook individueel. De teamresultaten van de eerste wedstrijd en deze wedstrijd tellen mee voor eventuele plaatsing voor het NK voor teams. 

In het eerste blok sprongen de senioren Dieke en Dominique en de jeugd1 meiden de wedstrijd. Dominique sprong een sterke wedstrijd en Dieke haar verplicht sprong zij mooi uit. De jeugd meisjes hebben allemaal goede oefeningen gesprongen, Liv startte met een mooie verplichte oefening. De eerste keuze oefening van zowel Lieke als Marinka waren sterk, Bloem sloot haar wedstrijd af met een keurige laatste keuze oefening. In het eindklassement was er brons voor Dieke en goud voor Marinka en Dominique.

In wedstrijd twee sprongen de pupillen en de jeugd2 meiden de wedstrijd. Iris begon haar wedstrijd met een mooie verplichte oefening en scoorde de hoogste punten voor deze ronde, zowel Edi en Anouk wisten een strakke eerste keuze oefening te springen. Mila sloot de wedstrijd af met een goede keuze oefening. Tegelijkertijd sprongen de jeugd2 meiden, Liz haar verplichte oefening was super strak en scoorde voor deze oefening de hoogste punten. Maria liet een mooie eerste keuze oefening zien en Ellemieke en Jorieke sloten de wedstrijd af met een sterke tweede keuze oefening. In het eindklassement was er brons voor Liz, zilver voor Iris en Jorieke en goud voor Anouk. Gezien de resultaten van de twee wedstrijden heeft het team van Ellemieke, Jorieke, Iris en Anouk zich geplaatst voor het NK teams. Zij komen zaterdag 10 december in actie. Alle meiden mogen super trots zijn op zichzelf, dat zijn wij ook, de trainsters; Mariska en Leontine. Voor meer info: www.gthgymnastics.com

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant