Ria van Haastrecht
Ria van Haastrecht

Prijzenwinnaars ‘Ik winkel in Heiloo 2021!’

Algemeen

HEILOO - De winnaars van de hoofdprijzen van de ‘Ik winkel in Heiloo - Koop lokaal & win’-actie zijn bekend.

Er waren hoofdprijzen beschikbaar gesteld door Peek Juwelier, Alleman, Rails, Smitveld vouwwagens en Radio Bakker. De prijswinnaars werden vorige week vrijdag feestelijk onthaald bij Uitkijkpost. Van harte gefeliciteerd Ria van Haastrecht, Andrea Bijl, Joop en Lilian Hofland, Jeroen van der Peet en Heidi Stiegelis-Slagt. Geniet van jullie prijs!

‘Ik winkel in Heiloo - Koop lokaal & win’ is een actie waarmee u bij aankoop bij een van de deelnemende winkels of bedrijven een voucher met een unieke code krijgt. Als u de code invult op de actiewebsite op www.uitkijkpost.nl ziet u gelijk of u in de prijzen bent gevallen. Ook kon u uw gegevens invullen, waardoor u kans maakte op een van de 5 hoofdprijzen! Voor het winnen van de hoofdprijs hebben 2.000 mensen zich ingeschreven.

Er hebben ruim 60 winkeliers meegedaan aan deze actie. Deze winkeliers samen hadden meer dan 1.000 prijzen ter beschikking gesteld. Zaterdag 13 november was de laatste dag van de winactie, waarbij u een of meer vouchers kreeg bij de deelnemende winkels en bedrijven. In totaal zijn er 65.000 vouchers uitgedeeld en alle prijzen staan klaar om opgehaald te worden.

Deze actie is met steun van het Herstelfonds ontwikkeld en bedoeld om de lokale middenstand te steunen.

Joop en Lilian Hofland
Heidi Stiegelis-Slagt

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant