Vol spanning kijken de kinderen toe hoe juf Marije hun cadeau open maakt.
Vol spanning kijken de kinderen toe hoe juf Marije hun cadeau open maakt. Foto: aangeleverd

Feest: Juf Marije 25 jaar op Jan van Rijckenborghschool

Algemeen

HEILOO - Op donderdag 30 september was het groot feest op de Jan van Rijckenborghschool. Juf Marije vierde samen de kinderen haar 25-jarig jubileum. 

Naast juf in groep 1-2 is Marije ook al 15 jaar directeur van de school. En nog steeds met veel enthousiasme. Zij vertelt: “Ik vind het fijn om met de ouders, het kind en het team het beste in een kind naar boven te halen. En ik vind het belangrijk dat ieder kind zich veilig voelt op school en met veel plezier naar school gaat. Qua klassen heb ik alle groepen al gehad. Ik vind groep 1/2 het leukste en ook echt anders werken dan in de andere groepen.”

Het jubileum was niet alleen een bijzondere dag voor de juf, maar ook voor de kinderen. In plaats van oefenen met spelling en rekenen, gingen zij aan de slag met professionals van het Nationaal Operaballet. Als cadeau voor juf Marije traden zij aan het einde van de dag op. Juf - en de aanwezige ouders - konden genieten van een prachtige vertolking van ‘de kleine zeemeermin’ waar alle kinderen aan mee deden.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant