Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is 'Beroepen'.
Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is 'Beroepen'. Foto: aangeleverd

Kinderboekenweek 2021

Algemeen

HEILOO - Van 6 tot en met 17 oktober is het Kinderboekenweek 2021. Worden wat je wil: de Kinderboekenweek gaat over…. Beroepen! Ieder kind kan worden waar het van droomt. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Dus kom gauw naar de Bibliotheek Heiloo, en lees en doe mee. 

De hele week: beroepenspeurtocht en Kinderboekenweekgames
Vraag je opdrachtvel bij de balie, en zoek alle raamstickers met vragen rondom leuke weetjes over verschillende beroepen. Voor iedereen die kan lezen!

Voorlezen op woensdagmiddag en vrijdagochtend
Op woensdagmiddag (6 en 13 oktober) om 14.30 uur, en op vrijdagochtend (8 en 15 oktober) om 10.30 uur.

Woensdag 6 oktober 15.00 uur: Opening MaakPlaats
Kom je talenten ontdekken in onze MaakPlaats, op deze eerste dag van de Kinderboekenweek! Na de officiële opening gaan we lekker aan de slag met uitdagende materialen.

Vrijdag 8 oktober 10.00 – 12.00: Speel- en leesparcours
Peuters en hun ouders, opvoeders, oppas zijn van harte welkom voor leuke, kleine activiteiten rondom spelen en lezen, met als thema: Vertel eens…

Woensdag 13 oktober 15.30 – 17.00: Live striptekenen
Kom samen met striptekenaar Irene Mulder de tribune op de jeugdafdeling versieren met de mooiste jeugdboeken. Van Flip Fiasco tot Hannes Hunebed, alle helden verdienen een ereplek.

Zondag 17 oktober, 11.00 uur
Opstaptheater voor jonge kinderen: Daantje Danst
Misschien wil je wel... danser worden. Theatergroep Potitco speelt dit mooie verhaal over Daantje voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Kaarten à € 7,50 zijn te reserveren bij Stichting Potitco via www.potitco.nl

Nog geen lid?
Kinderen die tijdens de Kinderboekenweek lid worden van Bibliotheek Heiloo betalen geen inschrijfgeld en geen contributie tot hun 18e verjaardag.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant