Afbeelding
Foto: Pixabay

Eet je mee tijdens Week tegen Eenzaamheid?

Algemeen

HEILOO - In de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober) staat ontmoeting en verbinding centraal. Dit jaar wil het Steunpunt Eenzaamheid Heiloo met het thema ‘Eet je mee’ het onderwerp onder de aandacht brengen. Iedereen kan deelnemen door het bezoeken van een eetactiviteit, of nodig zelf iemand thuis uit. Eet je ook mee op:

Donderdag 30 september: Lunchen met de praatgroep AnderSZien
Deze lunch in het Trefpunt is voor mensen met een visuele beperking. De gastvrouwen ontvangen je en helpen daar waar nodig. We serveren een soepje en verschillende sandwiches aan tafel. Eigen bijdrage € 7,50.

Vrijdag 1 oktober: Ouderendagdiner
Restaurant Wildschut zal in het Trefpunt een 3 gangendiner verzorgen. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Dit diner wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Vrienden Ouderenwerk Heiloo. (Vol)

Zaterdag 2 oktober: Bring your own & share
Jongerenwerk Heiloo en Heiloo voor Elkaar organiseren een gezellige middag voor jongeren van 10 t/m 23 jaar. Maak je favoriete eten klaar (ongeveer vier kleine porties) en geniet van muziek én het eten van andere jongeren. Voor drinken wordt gezorgd. Na het eten spelen we een spel met prijzen! Meld je gratis aan via www.jongerenwerkbuch.nl/activiteiten

Woensdag 6 oktober: Bieb Express
De Trefpunt Express gaat als ‘Bieb Express’ naar de bibliotheek in Heiloo. U wordt van huis opgehaald en thuisgebracht. In de bibliotheek zoeken we dit keer de afdeling kookboeken op. Ook kunt u op uw gemak uw eigen boeken uitzoeken, lenen en terugbrengen. Daarna drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee, dat u aangeboden wordt door de Bibliotheek Heiloo. Deelname € 3,50 p.p.

Dinsdag 5 oktober: Ontbijt je mee?
Schuif gezellig aan bij HEMA ‘t Loo voor een ontbijtje aan de lange tafel. Kom alleen of samen met bijvoorbeeld je moeder, buurman, opa of vriendin, het ontbijt is voor iedereen van jong tot oud. De medewerkers van de Hema heten je om 09.15 uur van harte welkom. Je stelt zelf je ontbijtje samen met lekkere producten vanaf € 0,50. Na afloop krijgt u een leuke attentie van de HEMA. Heeft u vervoer nodig dan kunt u meerijden met de Trefpunt Express.

Woensdag 6 oktober: MetGezel diner bij Placa Cinco
De leden van MetGezel gaan uit eten! MetGezel is een leuke en gemakkelijke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Voor iedereen die gezelligheid zoekt en met anderen op een vriendschappelijke basis activiteiten wil ondernemen. Tijdens het diner op 6 oktober kunt u vrijblijvend een keer kennismaken met deze leuke groep mensen.

Donderdag 7 oktober: Soep & Zo
Zelfgemaakte soep met lekkere broodjes van Dima & Elly in het Trefpunt. Schuif aan in de ontmoetingsruimte van het Trefpunt en eet gezellig mee. Eigen bijdrage € 7,50.

Aanmelden kan via het Trefpunt 072-5331297 of info@trefpuntheiloo.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant