Frans en Mariska Bauer (links) doen voor hun programma 'De Bauers: Bestemming Onbekend' Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood aan.
Frans en Mariska Bauer (links) doen voor hun programma 'De Bauers: Bestemming Onbekend' Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood aan. Foto: aangeleverd

9 juni De Bauers: Bestemming Onbekend bij Onze Lieve Vrouw Ter Nood op tv

Algemeen

HEILOO - Frans en Mariska Bauer maken in hun nieuwe programma De Bauers: Bestemming Onbekend kennis met verschillende levensstijlen. De Bauers: Bestemming Onbekend is sinds 28 april iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4 te zien. De aflevering waarin De Bauers Onze Lieve Vrouw ter Nood bezoeken zou in eerste instantie op 26 mei jl. worden uitgezonden. RTL heeft de programmering echter aangepast waardoor deze aflevering vooruit werd geschoven. De aflevering van Frans en Mariska bij Onze Lieve Vrouw ter Nood wordt nu op woensdagavond 9 juni uitgezonden, om 20.30 uur bij RTL 4.

In het RTL-programma reizen De Bauers elke week zonder vooraf te weten waarheen naar een voor hen onbekende wereld af. Ze dompelen zich onder in de levensstijl van de mensen aldaar. De Bauers, die al eerder reisprogramma’s maakten, komen in het programma terecht op plaatsen waar ze nog nooit van hadden gehoord en ontdekken die op geheel eigen wijze.

Onze Lieve Vrouw Ter Nood
In één van de afleveringen belanden Frans en Mariska Bauer op het Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood in Heiloo. Zij verblijven twee dagen op de Maria bedevaartplaats en leven mee met de zusters, priesters en andere gasten. De Bauers bezoeken o.a. de Heilige Mis en ervaren de rust van het Heiligdom. Ook ontmoeten ze de verschillende bezoekers en vrijwilligers

De Bauers houden zich uiteraard aan alle geldende coronamaatregelen. Het echtpaar heeft zin in het nieuwe programma. “Na kennis te hebben gemaakt met verschillende culturen op verre reisbestemmingen, hadden wij niet meer het idee verrast te kunnen worden. Niets bleek minder waar! Zelfs dicht bij huis zijn er levensstijlen die ons wisten te verbazen!”

Bauer en zijn vrouw reisden eerder voor verschillende televisieprogramma’s al af naar de Verenigde Staten, China en Argentinië.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant