Afbeelding
Foto: aangeleverd

Voetbal voor meiden is in

Algemeen

HEILOO - Voetbal voor meiden is hartstikke in. Bij HSV wordt er al heel lang gevoetbald door meisjes en vrouwen. De KNVB pleit voor samenspel tussen jongens en meisjes. Bij de jeugd tot 11 jaar gebeurt dat ook. Oudere meiden vinden het vaak juist fijn om met elkaar een team te vormen. Vanaf die leeftijd kun je dus terecht in een meidenteam. 

Hoewel ambitie ruimte krijgt bij HSV vinden we vooral het plezier met elkaar heel belangrijk. Bij HSV tellen alle meiden mee!

De afgelopen week zijn er daarom speciaal voor meisjes 3 verschillende clinics georganiseerd op het complex aan het Maalwater. Eerst was er op 6 mei het Meidenvoetbalfeest, georganiseerd door de Buurtsportcoach. Dinsdag 11 mei was er een speciale Vriendinnen-Training, waar de meiden allemaal een leuk t-shirt kregen. En zaterdag 15 mei was er opnieuw een clinic, gegeven door Yuri Cornelisse, oud prof-voetballer. Hier werd er leuke nieuwe oefenstof aangeboden. Alle acties waren heel geslaagd!

Lijkt het je leuk om te voetballen, meld je dan aan bij John Molenaar: 06 23178394. Meisjes van alle leeftijden zijn van harte welkom!

Tot aan het einde van het seizoen (begin juni) mag je gratis meetrainen, dus kun je rustig uitproberen of je het leuk vindt. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant