Afbeelding
Foto: aangeleverd

Brasserie in ‘t Groen moet terras sluiten

Algemeen

HEILOO - Het team van Brasserie in ‘t Groen is er stil van. Dinsdagmiddag 4 mei zijn zij gebeld door de Veiligheidsregio met de mededeling dat zij hun terras moeten sluiten. 

Reden? Volgens de overheid valt het terras van de brasserie gelegen bij Golfclub Heiloo onder de noemer sportkantine. Sanna Pancras - Tervoort: “Dit is onbegrijpelijk, we hebben er geen woorden voor.” En dat is begrijpelijk. Want welke sportkantine heeft uitstekende koks in dienst en verzorgt heerlijke 4 gangenmenu’s voor de gasten? De gehele coronaperiode is Brasserie in ‘t Groen positief en vol vertrouwen gebleven, maar nu zijn zij diep teleurgesteld in de overheid. Gemeente Heiloo staat achter de brasserie, maar kan niets voor hen betekenen want dit is een besluit van de overheid. 

De brasserie houdt vol en gaat de komende periode vol goede moed door met hun takeaway-gerechten. Natuurlijk hopen zij op veel bestellingen, want ook zij kunnen de steun goed gebruiken. “Het was net zo leuk om iedereen weer op het terras te mogen ontvangen en te zien genieten. En te doen wat we leuk vinden natuurlijk... Voorlopig wachten we maar weer even af,” aldus de brasserie. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant