Uitgever Sylvia Blok (l) en Judith Pronk (o.a. sponsorwerving) overhandigen een exemplaar aan burgemeester Romeyn.
Uitgever Sylvia Blok (l) en Judith Pronk (o.a. sponsorwerving) overhandigen een exemplaar aan burgemeester Romeyn. Foto: Sanne Kaandorp-Klaver

Burgemeester Romeyn ontvangt Horeca Kookboek uit de Regio

Algemeen

HEILOO - Je hebt er vast al iets over gehoord of gelezen, het Horeca Kookboek uit de Regio Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen! Burgemeester Romeyn mocht onlangs een exemplaar van dit mooie kookboek in ontvangst nemen uit handen van Sylvia Blok en Judith Pronk.

In dit kookboek heeft de lokale horeca uit Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen de handen ineengeslagen. Sylvia: “De horeca heeft echt zijn best gedaan om tussen alle bestellingen en takeawaymenu’s door een goed gerecht aan te leveren met mooie foto’s. Zij hebben de favoriete gerechten van henzelf en de gasten gebundeld in het kookboek. Burgemeester Romeyn: “Ik ben zelf niet zo’n kok, maar ik geniet graag van een heerlijke maaltijd van de lokale horeca. En dit kookboek vind ik een ontzettend leuk initiatief.”

Het kookboek kost € 14,95 en is inmiddels te koop bij geselecteerde verkooppunten en de deelnemende horecabedrijven. De winst uit de verkoop van het kookboek wordt verdeeld onder de deelnemende restaurants.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant