Karin van Kersbergen bij de zogenaamde 'koffie-fiets-kar' van Trefpunt on the move.
Karin van Kersbergen bij de zogenaamde 'koffie-fiets-kar' van Trefpunt on the move. Foto: Pauline de Vries

Eerste tour van Trefpunt On the Move

Algemeen

HEILOO - Op een zonnige vrijdag 26 en zaterdag 27 februari ging de zogenaamde koffie-fiets-kar van Trefpunt Heiloo voor het eerst het dorp in, in het kader van Trefpunt the move. 

Het doel? Het stimuleren van buurtcontacten voor en tussen jong en oud en het in kaart brengen van alle mogelijke hulpvragen. En dat dan op een leuke manier. Goed om te weten is bovendien, dat het niet alleen om ouderen gaat, maar juist om alle buurtbewoners. Van jong tot oud dus.

In de Uitkijkpost van woensdag 3 maart lees je een meer uitgebreid verslag van deze eerste tour, waarbij namens Uitkijkpost verslaggeefster Pauline de Vries aanwezig was. Ben je nu al zo enthousiast en wil je wel een bijdrage leveren aan dit mooie initiatief? Om de koffie-bakfiets de hele zomer te laten rijden, is Trefpunt Heiloo op zoek naar nog meer vrijwilligers. Je wordt ingeroosterd op een dag dat het jou het beste uitkomt. Ga jij makkelijk in gesprek met een buurtbewoner, ben je sociaal en heb je hier en daar tijd over? Meld je dan aan via 072 533 1297. 

Karin van Kersbergen (links) en een aantal buurtbewoners tijdens de eerste tour van 'Trefpunt on the move'.
Petra Kalwij (links) en Agnes Wegman assisteren als vrijwilligers bij Trefpunt on the move.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant