U bent van harte welkom in de Verhalenkamer Willibrordus
U bent van harte welkom in de Verhalenkamer Willibrordus Foto: aangeleverd

Verhalenkamer Willibrordus opent de deuren

Algemeen

HEILOO - Op woensdag 25 november opent De Verhalenkamer haar deuren weer. Museum Baduhenna, het Historisch Museum en ook de Toverlantaarn zijn na een periode van sluiting inmiddels weer open voor bezoek.

De Verhalenkamer
Het assortiment van de Landwinkel is weer aangevuld en in de expositieruimte is een mini-expositie ingericht over het Freudiaans kwartet en verhalen van oud-medewerkers over voorvallen uit het verleden.

Het Freudiaans kwartet gaat over gedrag en persoonlijkheden. De typeringen op de kaarten zijn typerend voor de jaren toen het psycho analytisch gedachtegoed nog bestond. De kaarten zijn zwart/wit uitgevoerd, dat kleur ontbreekt zegt genoeg. De voorvallen uit het verleden zijn verhalen die oud medewerkers schreven rondom de herbestemming van de Koepel. Leuke anekdotes naast technische informatie over de bouw van de kapel.

Niet in de Verhalenkamer, maar wel leuk om te melden is dat Kwekerij de Buitenkans een prachtige kerstmarkt heeft.

De Verhalenkamer is geopend van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur en op de zondagen van 12.00 tot 16.00 uur. Uiteraard worden de richtlijnen met betrekking tot Covid-19 gehanteerd.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant