Afbeelding
Foto: aangeleverde foto.

Weer zware klap voor de horeca in Heiloo: “Het valt wel erg tegen. Maar we komen hier sterker uit.”

Algemeen

“Het viel te verwachten,” aldus Marjolein. “Maar je hoopt natuurlijk altijd anders. Met name omdat het eigenlijk juist heel goed gaat bij ons met de aanpassingen en maatregelen. Gelukkig hebben wij take away. Onze gasten kunnen hun favoriete gerechten gewoon komen ophalen. Mijn favoriet: het visje van de markt. Elke dag anders! Voor vele horecaondernemers zou 2020 hét jaar worden. Dat is nu wel anders. Je begint weer van onder. Maar we komen hier sterker uit, dat is zeker!”

  1. HEILOO - “Vier weken dicht valt wel erg tegen zeg! Maar komt natuurlijk niet helemaal als donderslag bij heldere hemel”, zegt Marjolein Bosch van Herberg Jan na het horen van de nieuwe coronamaatregelen. Woensdag om 22.00 uur moet de horeca haar deuren sluiten en dat is voor veel horeca-ondernemers een enorme tegenslag. Zo ook voor Herberg Jan.

    “We willen graag iedereen uit Heiloo, vaste gasten, vrienden en kennissen bedanken voor alle lieve woorden en steun! Het is hartverwarmend! We zitten er samen in en moeten er samen wat van maken. En wij gaan weer onze mooie Take Away service doen en hopelijk zien we iedereen snel weer!” aldus Marjolein.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant