Foto: aangeleverde foto

Einde voor Heiloogisch

HEILOO - Na 6,5 jaar heeft Heiloogisch besloten om te stoppen. Heiloogisch maakte biologisch eten bereikbaar door direct bij de boer BioRomeo verse groente en fruit van het seizoen te bestellen. De allerlaatste uitgifte is op 16 oktober. 

Selma Krap, de drijvende kracht achter Heiloogisch: “Ik kijk terug op een enorm leerzame, mooie, fijne Heiloogisch tijd vol goede gesprekken, hele leerzame momenten, heel veel lekkere gerechten en ontzettend veel lol. Het voelt ook een beetje verdrietig om afscheid te nemen na zo’n lange periode maar we hebben er goed over nagedacht en voelen dat dit een goed besluit is. 

Ik ga mij nog meer richten op onze B&B Villa La Vida in Egmond aan Zee. Hier verwelkomen wij onze gasten in een karakteristiek pand uit 1895. Onze kamers zijn zo duurzaam mogelijk ingericht. ’s Ochtends serveren wij een geheel plantaardig ontbijt op de kamer. “Laat u eens verrassen!” aldus Selma. Het is ontzettend jammer dat Heiloogisch Biologisch stopt, maar gelukkig is er een mooi alternatief bedacht.”

Dit nieuwe initiatief gaat ‘Proevkantoor’ heten. Een nieuw initiatief in een andere vorm, met als leidster Esra Berger. Met ProeVkantoor kies je bewust voor smaakvolle, gezonde voeding uit een duurzame landbouw en een eerlijke economie. Zij bieden eerlijke groente en fruit van Noord-Hollandse telers. Voor meer informatie, klik hier.

Meer berichten