Ontvang 70 euro voor energiebesparende maatregelen.
Ontvang 70 euro voor energiebesparende maatregelen. (Foto: aangeleverde foto.)

Ontvang 70 euro voor energiebesparende maatregelen

HEILOO - In de gemeente Heiloo is het voor u als woningeigenaar nu mogelijk om subsidie aan te vragen voor kleine energiebesparende maatregelen (Regeling Reductie Energiegebruik). Onder andere wordt de aanschaf van ledverlichting, radiatorfolie, tochtstrips of een energiescan vergoed.

Hoe werkt het?
U komt als volgt in aanmerking voor deze subsidie: U koopt voor minimaal € 70 energiebesparende maatregelen.Vervolgens vraagt u uw subsidie aan en dient u uw factuur (of facturen) in via Duurzaam Bouwloket. Na goedkeuring ontvangt u € 70 via Duurzaam Bouwloket retour.

Voorwaarden
Deze subsidie is uitsluitend van toepassing op:
Aanvragen die betrekking hebben op een bestaande en bewoonde woning (geen huurwoning).Maatregelen die zijn opgenomen in de maatregelenlijst. Alle combinaties van maatregelen zijn mogelijk.Maatregelen die (tezamen) minimaal € 70 (incl. BTW) bedragen.Maatregelen die na 1 januari 2020 zijn aangekocht.

Subsidie wordt afgewezen als:
Er eerder op het adres een subsidie is verleend op grond van deze regeling. De gemeente kan met deze regeling maximaal 1.039 woningen voorzien van een subsidie.

Meer informatie:
U kunt uw subsidie ook gebruiken voor een energiescan van uw woning. Kijk voor meer informatie op de website van Heiloo Energie. Meer informatie over de subsidieregeling, het aanvragen van de subsidie, of over de maatregelenlijst treft u op de website van Duurzaam Bouwloket.

Meer berichten