Een foto uit het archief
Een foto uit het archief (Foto: Joke Bolten)

Kermis Heiloo gaat niet ongemerkt voorbij

HEILOO - De kermis in Heiloo is een jaarlijks terugkerend feest voor jong en oud. Traditioneel vindt het dorpsfeest plaats in de eerste week van juli. Gisteren zou eigenlijk de start van de kermis zijn. We kunnen bijna met zekerheid zeggen dat elke inwoner van Heiloo de kermis mist.

Hoe viert Heiloo dit jaar kermis?
We zijn benieuwd hoe de inwoners uit Heiloo dit jaar kermis vieren. De één gaat borrelen in de tuin, de ander bestelt een enorm bierpakket. We horen graag jullie plannen via redactie@uitkijkpost.nl. Café de Wit: "We moeten er een jaartje op wachten maar dan gaan we er met z’n allen een fantastisch feest van maken. Je kan natuurlijk wel reserveren bij ons via www.cafedewit.nl zodat je de kermis dit jaar in het café kan vieren. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar."

Gelukkig is er wel een oliebollenkraam!
Gelukkig komt langzaam maar zeker het gewone leven weer op gang, maar de kermissen zijn nog steeds van de baan. Het is nog niet zeker of er dit jaar nog wel kermissen zullen zijn. Ook in Heiloo is er dit jaar geen kermis. Sinds een aantal weken staat er op Het Hoekstuk een oliebollenkraam van Ben’s Oliebollen, ook bekend van kermissen hier in de omgeving zoals Heiloo en de Egmonden. Komend weekend dus geen kermis, maar van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli staat de oliebollenkraam van Ben Leek op Het Hoekstuk, zodat het toch een beetje kermis is.

Meer berichten