Het lintje werd door doorgeknipt door onze senior leden Jan en Conny en jongste leden Sam en Kealani.
Het lintje werd door doorgeknipt door onze senior leden Jan en Conny en jongste leden Sam en Kealani. (Foto: aangeleverde foto.)

Hoera, de sportscholen in Heiloo mogen eindelijk weer open

HEILOO - Na vier gekke maanden vol onzekerheid mogen vandaag de deuren van de sportscholen in Heiloo eindelijk weer open. Zo ook van Dorssports. Eigenaar Marcel Frank, het team én de leden kunnen hun geluk niet op. Vandaag om 12:00 uur werd de club feestelijk 'heropend' door de senior leden van Dorssports Jan en Conny en jongste leden Sam en Kealani. 

Uiteraard houdt Dorssports zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM en volgt de club het protocol 'verantwoord sporten' van NOC*NSF. Mede door een grote overkapping in de tuin en het (tijdelijke) gebruik van de tennishal, kan iedereen op een sociaal veilige manier (weer) komen trainen. Om alle doelgroepen op hun wenken te kunnen bedienen, heeft de club verschillende maatregelen verzorgen. Buiten in de tuin is een overkapping geplaatst. Daar kunnen de jongeren aan de slag met krachttraining en cardio. In de sportruimte binnen is nu veel ruimte voor de senioren om veilig aan de slag te kunnen. Een uniek initiatief in de regio. Daarnaast voldoet het klimaatsysteem aan alle wettelijke eisen. Voorlopig vinden de groepslessen - bij droog weer - buiten plaats. Bij slecht weer verplaatsen de lessen tijdelijk naar de tennishal. Zo kunnen leden veilig op anderhalve meter sporten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heiloo heeft steeds meer winkels. Van mode, sport, doe het zelf tot cadeaus. Winkelt u in?Reageren!