Vanochtend is het promotie team op pad gegaan. Er zijn ontzettend veel positieve reacties op gekomen!
Vanochtend is het promotie team op pad gegaan. Er zijn ontzettend veel positieve reacties op gekomen! (Foto: aangeleverde foto.)

Gemeente start actie ‘Wij zijn er voor elkaar’ Een promotiecampagne van Natuurlijk Heiloo

HEILOO - Inwoners en ondernemers in de gemeente Heiloo voelen zich met elkaar verbonden en steunen elkaar, zo blijkt in tijden van corona ook weer. Afgelopen periode zijn er creatieve oplossingen ontstaan die passen in de 1,5 metersamenleving. Een groot deel van de lokale restaurants is een bezorgservice gestart, waar inwoners met plezier eten bestellen. Om dit gevoel van saamhorigheid en de prettige sfeer in het dorp te ondersteunen start gemeente Heiloo een nieuwe promotiecampagne ‘We zijn er voor elkaar’ onder de vlag van Natuurlijk Heiloo.

‘Wij zijn er voor elkaar’:
Koop lokaal, let een beetje op elkaar, geef elkaar de ruimte... Een greep uit de verschillende uitingen die van 22 juni tot en met 30 september in het straatbeeld van Heiloo zijn terug te zien. De campagneposters hangen door het hele dorp en bij winkels en horeca. Wie bij lokale winkeliers iets koopt, krijgt de producten mee in een speciale, papieren draagtas met het logo. En wie wat drinkt bij de horeca, zet zijn glas neer op een ‘wij zijn er voor elkaar’ onderzetter. Met deze campagne wil de gemeente graag uitdragen dat je er in Heiloo niet alleen voor staat, maar dat we het samen met elkaar doen. Lokaal!

Eén website: Natuurlijkheiloo.nl
Op de website www.Natuurlijkheiloo.nl is er een speciale pagina voor ‘bezorgen en afhalen’. Hier staan alle horecagelegenheden en winkeliers die thuisbezorgen, waar men kan afhalen of die een andere bijzondere dienst tijdens deze coronaperiode aanbieden. Er is tevens een leuk fotospel ‘Raad het plaatje’, waarmee een lokaal prijzenpakket te winnen valt. Op de Facebookpagina van Natuurlijk Heiloo worden elke week twee ondernemers die de campagne omarmen, in het zonnetje gezet.

Samen in Heiloo
In een dorp met positieve aanpakkers en doorpakkers zijn we er voor elkaar. Fred Dellemijn, wethouder gemeente Heiloo: “We willen met de ‘We zijn er voor elkaar’ promotiecampagne de goede inzet en fijne sfeer in het dorp uitdragen. In Heiloo hoef je het niet alleen te doen, we doen het met en voor elkaar! Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties blijven we de schouders eronder zetten in en na coronatijd.”

#wezijnervoorelkaar #natuurlijkheiloo #sameninheiloo

Meer berichten